Ο Βαλμπουενά στο επίκεντρο για τον Ολυμπιακό

Ο Βαλμπουενά στο επίκεντρο για τον Ολυμπιακό

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στον Ματιέ Βαλμπουενά

valbu-prop
Μία νέα σειρά από κρίσιμους αγώνες έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, χωρίς να έχει αυτή την εβδομάδα μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις ούτε στο Κύπελλο Ελλάδας ούτε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το χθεσινό ρεπό που είχαν πάρει από τον Πέδρο Μαρτίνς, για τους αγώνες με Ξάνθη (εκτός), Μπάγερν στο Μόναχο και Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Το ενδιαφέρον, όπως είναι φυσικό, είναι στραμμένο στην επικείμενη επιστροφή του Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος δεν έπαιξε στα προηγούμενα ματς και πριν από τον αγώνα με τον ΟΦΗ είχε προαναγγείλει την επιστροφή του σε δύο εβδομάδες.

Μένει να φανεί αν αυτό θα συμβεί στο προσεχές παιχνίδι στα Πηγάδια ή θα φορτσάρει με στόχο να είναι έτοιμος για την σημαντική αναμέτρηση με τους Γερμανούς στο Champions League.

Για το πρωτάθλημα ο Πέδρο Μαρτίνς δεν φαίνεται να προβληματίζεται, αφού στη διάθεσή του υπάρχει ο Σουντανί που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, καθώς και ο Μπενζιά που έμεινε εκτός για λόγους τακτικής από το ματς με την ΑΕΚ. Επίσης, υπάρχει η επιλογή του Λοβέρα που μπορεί να αγωνιστεί σε ρόλο οργανωτή.

Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως αποδίδει το στήσιμο της ομάδας με τρία χαφ, τον Γκιγέρμε, τον Καμαρά και τον Μπουχαλάκη. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μία έξτρα επιλογή στο χώρο της μεσαίας γραμμής, δουλεύοντας καλύτερα στον ανασταλτικό τομέα, χωρίς όμως να υστερεί και σε και εκείνον της δημιουργίας.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης