Βόλεϊ λιγκ: Σερβίς στις 2 Νοεμβρίου με πρωτάθλημα 10 ομάδων

Βόλεϊ λιγκ: Σερβίς στις 2 Νοεμβρίου με πρωτάθλημα 10 ομάδων

Μετά από 4 ώρες συνεδρίασης, αυτή τη φορά από τα γραφεία της ΕΣΑΠ βγήκε λευκός καπνός και εν τέλει έχουμε πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών για τη φετινή σεζόν  - Μοναδική απώλεια από τις ομάδες που είχαν δικαίωμα συμμετοχής ήταν η ΑΕΚ

FIVB-vball-960x640
Οι πιέσεις που άσκησε τις τελευταίες ημέρες (ειδικά όταν ενημερώθηκε από Παμβοχαϊκό και Ηρακλή ότι δεν θα κατέβουν) έπιασαν τόπο και τελικά η μοναδική απώλεια (...) είναι η ΑΕΚ η οποία έμεινε στα μεγάλα λόγια του καλοκαιριού και... εξαφανίστηκε.

Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 2 Νοεμβρίου και η κλήρωση του θα διεξαχθεί στις 21 Οκτωβρίου, το Λιγκ Καπ θα διεξαχθεί 25-27 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή 10 ομάδων (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ηρακλής, Φοίνικας Σύρου, ΑΟ Κηφισιάς, Ελπίδα, ΟΦΗ, Παμβοχαϊκός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης).

Παμβοχαϊκός, Ηρακλής και Εθνικός δεσμεύθηκαν ότι θα συγκροτήσουν αξιόλογες ομάδες (και με ξένους) με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην συνάντηση της ΕΣΑΠ με την ΕΡΤ που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Κι εκεί θα φανεί αν το πρωτάθλημα θα έχει τηλεοπτική μετάδοση και τι έσοδα θα προκύψουν καθώς υπενθυμίζουμε ότι ναι μεν η ΕΡΤ δείχνει το πόλο, αλλά χωρίς να δίνειο φράγκο για τα τηλεοπτικά, ενώ το χάντμπολ (που έπαιρνε το 1/7 των χρημάτων του βόλεϊ) είναι στην 5η αγωνιστική και δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης