Θέλει βασικό τον Σένκεφελντ ο Δώνης

Θέλει βασικό τον Σένκεφελντ ο Δώνης

Κάθε πιθανότητα για να χρησιμοποιήσει τον Μπαρτ Σένκεφελντ στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θέλει να εξαντλήσει ο Γιώργος Δώνης.

090727
Δεν έχει πάρει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής, δεν είναι 100% έτοιμος για να αγωνιστεί αλλά ο Γιώργος Δώνης θέλει να πάρει αυτό το... ρίσκο. Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται αποφασισμένος όχι μόνο να συμπεριλάβει τον Μπαρτ Σένκεφελντ στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά και να τον χρησιμοποιήσει στην αρχική 11άδα.

Η επιμονή του τεχνικού του τριφυλλιού όμως δεν είναι ανεξήγητη. Ο Σένκεφελντ έχει αγωνιστικά στοιχεία τα οποία λείπουν από την ομάδα του και θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικά για να πλαισιώσει τους άλλους παίκτες που συνθέτουν την άμυνα της ομάδας.

Ο Σενκεφελντ είναι ψηλός και αρκετά δυνατός στις εναέριες μονομαχίες και ο Δώνης πιστεύει ότι με αυτόν στην 11άδα θα διορθωθούν πολλές... ανορθογραφίες που έβγαλε αμυντικά ο Παναθηναϊκός στις προηγούμενες του αναμετρήσεις.

Το ζήτημα είναι ότι θα πρέπει να τον προστατεύσει καθώς ακόμη δεν έχει ρυθμό και ταχύτητα και θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να καλύψει τα μειονεκτήματα αυτά.

Σήμερα ο Δώνης θα έχει ένα τετ-α-τετ με τον παίκτη. Μαζί θα συζητήσουν το ενδεχόμενο να τον συμπεριλάβει στην αποστολή και εάν ο Σένκεφελντ δηλώσει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά που θα του ζητήσει ο προπονητής του τότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τον Ολλανδό στην πρώτη του συμμετοχή σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης