Δεδομένη η αναζήτηση στόπερ, αλλά χωρίς… πανικό από ΑΕΚ

Δεδομένη η αναζήτηση στόπερ, αλλά χωρίς… πανικό από ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αναζητεί αμυντικό, αλλά δεν πρόκειται να κάνει βεβιασμένη προσθήκη.

stopper_ar
Η απόκτηση στόπερ φαίνεται πως αποτελεί ειλημμένη απόφαση για την ΑΕΚ, μετά και τον τραυματισμό του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά ματς.

Η ανάγκη ενίσχυσης στη συγκεκριμένη θέση μοιάζει επιτακτική, καθώς η σεζόν που έρχεται είναι δύσκολη και περιλαμβάνει αυξημένες υποχρεώσεις στο δεύτερο μισό με τα playoffs του πρωταθλήματος.

Πάντως είναι αμφίβολο αν η προσθήκη αυτή θα γίνει άμεσα και με παίκτη που θα βοηθήσει έστω και στα playoffs του Europa League. Στην «Ένωση» γνωρίζουν πως θα είναι ρίσκο ακόμη κι αν αποκτηθεί… σήμερα παίκτης για την άμυνα να χρησιμοποιηθεί άμεσα και γι’ αυτό το λόγο δεν προχωρούν σε βεβιασμένες κινήσεις.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο θέλει παίκτη με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και όχι «μπάλωμα», για το λόγο αυτό φαίνεται πως θα ποντάρει τουλάχιστον στα παιχνίδια με την Κραϊόβα στους Βράνιες, Σβάρνα και Οικονόμου για τα μετόπισθεν.

Κλείσιμο
Παράλληλα όμως οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε επαφή με μάνατζερ για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις αμυντικών, με συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και οικονομικά δεδομένα.


Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης