Champions League: Η λίστα του ΠΑΟΚ για τα ματς με Άγιαξ

Champions League: Η λίστα του ΠΑΟΚ για τα ματς με Άγιαξ

Ο ΠΑΟΚ δήλωσε στην ΟΥΕΦΑ τη λίστα των ποδοσφαιριστών για τις δύο αναμετρήσεις του κόντρα στον Άγιαξ - Εκτός έμειναν οι δύο τραυματίες (Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο) και ο ανέτοιμος Βέρνμπλουμ

draw_ajax_slider
Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στα δύο παιχνίδια με τους Ολλανδούς σε Τούμπα και Άμστερνταμ για τα προκριματικά του Champions League, χωρίς να υπάρχουν εκπλήξεις από τον Άμπελ Φερέιρα.

Οι 25 παίκτες της λίστας Α είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μελίσσας, Βαρέλα, Κρέσπο , Μιχάι, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μάτος, Ροντρίγκο, Εσίτι, Μίσιτς , Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Στοχ , Γαϊτανίδης, Λάμπρου, Ενρίκε, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Στη λίστα Β συμπεριλαμβάνονται οι: Αβεντισιάν, Μπαλωμένος, Δούμτσης, Καραμπέρης, Κωνσταντέλιας, Μανιώτης, Μιχαηλίδης, Μουτζούρης, Πουρναράς, Σαλαμούρας, Ταλιχμανίδης, Τσιγγάρας, Βουτσάς.

Να θυμίσουμε πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν δικαίωμα να κάνουν δύο προσθαφαιρέσεις μέχρι και ένα 24ωρο πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα της 3ης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης