Ενημερώθηκε για τα προβλήματα του πρωταθλήματος βόλεϊ ο Αυγενάκης

avgenakis

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού συναντήθηκε  με αντιπροσωπεία της Ένωσης Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών και άκουσε μια σειρά από προβληματισμούς

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών, Παντελή Ταρνατόρο, ο οποίος συνοδευόταν από τον νομικό και τον οικονομικό σύμβουλο της ΕΣΑΠ, Χρήστο Ηλιάδη και Παναγιώτη Βαλασόπουλο, αντίστοιχα.

Εκτός από τη γενική ενημέρωση για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος βόλεϊ, οι προβληματισμοί των υπευθύνων της Λίγκας κινήθηκαν γύρω από την αναγκαιότητα διατήρησης του τηλεοπτικού συμβολαίου προβολής των αγώνων στην ΕΡΤ, από την ελάφρυνση του φορολογικού πλαισίου ώστε να δίνει κίνητρα σε χορηγίες και δωρεές και από τη βελτίωση του ισχύοντος αθλητικού νόμου.

Το ραντεβού των δύο πλευρών, για στενότερη συνεργασία, ανανεώθηκε μετά την ολοκλήρωση του θεσμικού κύκλου επαφών για το άθλημα (ΕΟΠΕ, ΠΑΣΑΠ).

Ο κ. Ταρνατόρος προσκάλεσε τον κ. Αυγενάκη στην κλήρωση του πρωταθλήματος, που προγραμματίζεται για το τέλος Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης