Δίλημμα στον Ολυμπιακό για Αβραάμ ή Μπα κόντρα στην Πλζεν

Δίλημμα στον Ολυμπιακό για Αβραάμ ή Μπα κόντρα στην Πλζεν

Το παιχνίδι με την Νότιγχαμ την ερχόμενη Τρίτη στο Καραϊσκάκη θεωρείται «πρόβα τζενεράλε», αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει αποφασισμένος να δοκιμάσει συνεχώς πρόσωπα

avraam-ben-osfp
Σε εννιά ημέρες είναι προγραμματισμένο το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βικτόρια Πλζεν, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Champions League.

Ο Κώστας Φορτούνης σόκαρε άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, αλλά όλοι πλέον είναι υποχρεωμένοι να στρέψουν την προσοχή τους στα σημαντικά ματς με τους Τσέχους.

Πριν από αυτό, την ερχόμενη Τρίτη, υπάρχει η σπουδαία φιλική αναμέτρηση με την Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη, σε ένα παιχνίδι που για κάποιους θεωρείται πρόβα τζενεράλε ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων.

Το μεγαλύτερο δίλημμα για τον Πέδρο Μαρτίνς, όπως γράφει το «Φως των Σπορ» φαίνεται πως αφορά τον παρτενέρ του Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας, καθώς αυτή τη στιγμή έχουν μοιρασμένες πιθανότητες ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Μπα.

Οι υπόλοιπες θέσεις να είναι πιο ξεκάθαρες στο μυαλό του Πορτογάλου προπονητή, αφού στο τέρμα θα είναι ο Σα, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ομάρ, αριστερά ο Τσιμίκας με τον Κούτρη διεκδικούν φανέλα βασικού.

Στα χαφ θα παίξει το δίδυμο Μπουχαλάκης-Γκιγέρμε και μένει να φανεί ποιοι θα επιλεχθούν για τη γραμμή κρούσης. Ο Βαλμπουενά θα πάρει τη θέση του Φορτούνη, στο ένα άκρο θα είναι ο Ποντένσε και στο άλλο ο Μασούρας.

Κλείσιμο
Ως σέντερ φορ υπάρχει ένα ερωτηματικό για τον Ελ Αραμπί ή τον Γκερέρο.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης