Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο ο Μπουζούκης
Ο Έλληνας μέσος αποχώρησε από την σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, στην οποία ενσωματώθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης που επέστρεψε από την άδειά του
Διπλή προπόνηση είχε το σημερινό πρόγραμμα στο Κορωπί για τους παίκτες του Παναθηαναϊκού, ωστόσο, το πρωί ο Γιάννης Μπουζούκης εγκατέλειψε στα μισά του προγράμματος.
Ο Έλληνας μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και το απόγευμα έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.
Το πρωί οι «πράσινοι» έπαιξαν παιχνίδι τριών ομάδων και ακολούθησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης.
Το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο αρχηγός της ομάδας επέστρεψε από την άδειά του και μαζί με τους Στάικο, Μπότσαρη θα περάσει αύριο το πρωί από εργομετρικές εξετάσεις. Πηγή:www.gazzetta.gr
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Οι σύγχρονες ψηφιακές υποδομές της COSMOTE TELEKOM προσφέρουν τη δυνατότητα αξιοποίησης δεδομένων και προηγμένων εφαρμογών, με μεγαλύτερη ευελιξία, ασφάλεια και χωρίς υψηλές αρχικές επενδύσεις.