Η Βαλένθια ενημέρωσε «ανεπιθύμητο» παίκτη της να... συνεχίσει τις διακοπές

Η Βαλένθια ενημέρωσε «ανεπιθύμητο» παίκτη της να... συνεχίσει τις διακοπές

Απίστευτο κι όμως... ισπανικό - Ο Εϊμέν Αμπντενούρ ενημερώθηκε από τις «νυχτερίδες» ότι μπορεί να συνεχίσει τις διακοπές του, μέχρι να βρει ομάδα καθώς κανείς στην Βαλένθια δεν τον θέλει στις προπονήσεις

Abdenour
Τέτοια εποχή συνήθως διαβάζουμε ιστορίες για ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ξεχάσει να επιστρέψουν από την άδεια τους ή για άλλους λόγους δεν εμφανίζονται στις προπονήσεις των ομάδων τους.

Ωστόσο στη Βαλένθια η τοπική ομάδα πέρασε στο άλλο άκρο καθώς η διοίκηση ζήτησε από τον Τυνήσιο αμυντικό Εϊμέν Αμπντενούρ ότι μπορεί να συνεχίσει τις διακοπές του καθώς δεν επιθυμεί την παρουσία του στις προπονήσεις.

Ο Αμπντενούρ έχει ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο και την τελευταία διετία ήταν δανεικός στην Μαρσέιγ, ωστόσο η γαλλική ομάδα δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Βαλένθια καθώς έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο.

Ο τεχνικός των «νυχτερίδων» Μαρθελίνο δεν θέλει να τον βλέπει, η συμφωνία της διοίκησης με την Μπρέσια δεν επικυρώθηκε καθώς ο παίκτης δεν ήθελε να πάει στην Ιταλία κι όσο η Τουλούζ δεν επισημοποιεί το ενδιαφέρον της οι άνθρωποι της Βαλένθια ζήτησαν από τον Εϊμέν Αμπντενούρ να συνεχίσει τις διακοπές του έως ότου βρεθεί λύση...

Κάτι τέτοια ακούν οι Νεϊμάρ, Γκριεζμάν (που θέλουν μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα από Παρί και Ατλέτικό αντίστοιχα) και... τρελαίνονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης