Πιτίνο: Έχω τελειώσει με το NCAA

Πιτίνο: Έχω τελειώσει με το NCAA

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε στο ESPN για το μέλλον του, αλλά και τη στάση του Ολυμπιακού

pitino-ne1
Μια ακόμη ένδειξη πως η παραμονή του στον Παναθηναϊκό είναι πλέον το πιθανότερο σενάριο έδωσε ο Ρικ Πιτίνο, καθώς σε συνέντευξή του στο ESPN δήλωσε πως πλέον έχει τελειώσει για εκείνον το NCAA. Δεδομένου, δε, πως οι... πάγκοι στο ΝΒΑ είναι όλοι «ρεζερβέ», όλα δείχνουν πως η ανανέωση με τους «πράσινους» είναι προ των πυλών.

«Δεν νομίζω πως ενδιαφέρω πλέον το κολεγιακό μπάσκετ. Πρέπει να είμαι ρεαλιστής. Μου αρέσει να προπονώ, θέλω να κερδίζω, θέλω να πάρω ένα ακόμα πρωτάθλημα. Αλλά είμαι ρεαλιστής. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Έχω καταφέρει πράγματα, τελικούς, επιτεύγματα. Έγινε κάτι για το οποίο δεν είχα καμία ιδέα. Έχω πάντα κάτι στο μυαλό μου. Το 80% των ανθρώπων αδιαφορεί για τα προβλήματα που έχεις και το 20% χαίρεται που τα έχεις. Εγώ πιστεύω πως όσο κι αν αγαπώ το κολεγιακό μπάσκετ, έχω τελειώσει από αυτό», τόνισε ο Πιτίνο, ενώ αναφέρθηκε στο έργο του στον Παναθηναϊκό.

«Κερδίσαμε και το Κύπελλο Ελλάδας και το Πρωτάθλημα Ελλάδας. Το πιο συναρπαστικό, όμως, είναι πως όταν έφτασα στην ομάδα ήμασταν σχεδόν… αποκλεισμένοι από τα playoffs της Euroleague. Εμείς τα καταφέραμε, παίξαμε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό που κάναμε ήταν συναρπαστικό. Ήμασταν… νεκροί αλλά τα καταφέραμε, κάναμε οκτώ νίκες στη σειρά και η μια από αυτές στο Μιλάνο που τελικά δεν μπήκε στα playoffs και μπήκαμε εμείς».

Παράλληλα, επέκρινε τη στάση του Ολυμπιακού αλλά και του Ντέιβιντ Μπλατ. «Στο γήπεδο υπάρχουν δίχτυα, είδα απίστευτα πράγματα στην έδρα του Ολυμπιακού. Λίγες ημέρες αργότερα ήρθαν στο δικό μας γήπεδο για έναν αγώνα Κυπέλλου. Ήμασταν στο +15 στο ημίχρονο, όμως, δεν εμφανίστηκαν ποτέ για το δεύτερο ημίχρονο και τιμωρήθηκαν. Ρωτούσα τους αρμόδιους να μάθω γιατί έγινε αυτό και μου είπαν πως είχαν παράπονα από τους διαιτητές. Αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά. Και να σκεφτεί κανείς πως ο Ολυμπιακός έχει προπονητή τον Ντέιβιντ Μπλατ που έχει υπάρξει προπονητής και στο ΝΒΑ, στους Κλίβελαντ Καβαλίερς».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης