Πάει για νέο «μπαμ» με Μπεργκ ο Ολυμπιακός!

Πάει για νέο «μπαμ» με Μπεργκ ο Ολυμπιακός!

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Μάρκους Μπεργκ, ενώ στην Ισπανία αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες «βλέπουν» Αραούχο και Ματέο Γκαρσία!

berg_ar
Μεταγραφικό ντεμαράζ φαίνεται πως έχει στα σκαριά ο Ολυμπιακός!

Τη Δευτέρα, την επομένη των εκλογών, οι Πειραιώτες αναμένεται να μπουν σε μία σειρά από ανακοινώσεις σπουδαίων μεταγραφών, με πρώτη εκείνη του Ματιέ Βαλμπουενά που προβάρει τα «ερυθρόλευκα».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη την ενίσχυση της ομάδας με παικταράδες και τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει προσεγγίσει ξανά τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει και να παίξει στην Ελλάδα.

Εν τω μεταξύ, ακούγεται ότι έχει μία πολύ μεγάλη προσφορά από το Κατάρ και, μάλιστα, υποστηρίζει ότι υπάρχει συμφωνία με την Αλ Αχλί και την Ντόχα που ενδιαφέρεται επίσης για τον Σουηδό στράικερ.

Ωστόσο, ο 32χρονος σήμερα Μπεργκ δείχνει πως έχει σταντ μπάι τη συγκεκριμένη προοπτική στην καριέρα του, αφού θέλει να παίξει ξανά στην Ευρώπη.

Την ίδια στιγμή, ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρει στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» πως στην πρόσφατη επαφή που υπήρξε μεταξύ του Ολυμπιακού και της Λας Πάλμας για τον Ματέο Γκαρσία, οι Ισπανοί έριξαν στο τραπέζι και την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο.

Κλείσιμο
Τέλος, στο ίδιο δημοσίευμα υπάρχει η πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός πάει για σούπερ περίπτωση που αφορά την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής των Πειραιωτών για την επόμενη σεζόν. Για εξτρέμ ή και μεσοεπιθετικό εν προκειμένω, με τον Καρίγιο να είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης