Γιαννακόπουλος: «Να μπορεί ο Παναθηναϊκός να σταθεί στα δικά του πόδια χωρίς την ανάγκη κανενός!»

Γιαννακόπουλος: «Να μπορεί ο Παναθηναϊκός να σταθεί στα δικά του πόδια χωρίς την ανάγκη κανενός!»

Η αποπληρωμή των χρεών και η οργάνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σε επαγγελματικά πρότυπα είναι οι δύο μεγάλοι εξωαγωνιστικοί στόχοι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

4715946
Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξασφάλισε χθες την άνοδο της ομάδας βόλεϊ γυναικών του στη Volley League, μετά την επικράτηση επί της ΑΕΚ με 3-1 σετ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγινε αποδέκτης συγχαρητηρίων, ωστόσο ο ίδιος θέλησε να δώσει μια άλλη διάσταση. Αποκαλύπτοντας ποιοι είναι μεγάλοι στόχοι που έχουν τεθεί για τη «μάνα του λόχου» του «τριφυλλιού», προκειμένου να φτάσει στο σημείο να γίνει ο Παναθηναϊκός ανεξάρτητος…

«Καλά όλα αυτά και σας ευχαριστώ όλους για τα συγχαρητήρια που πετύχαμε όλους τους αγωνιστικούς μας στόχους. Για εμάς όμως το πιο σημαντικό επίτευγμά μας είναι η αποπληρωμή των χρεών που κάποιοι δημιούργησαν (3,5εκ.) αλλά και η οργάνωση πλέον σε επαγγελματικά πρότυπα ώστε τελειώνοντας την θητεία μας ο σύλλογος να μπορεί να σταθεί στα δικά του πόδια χωρίς την ανάγκη κανενός Γιαννακόπουλου!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο Instagram, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ΑΟ.

Δείτε το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

DPG1


Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης