Η NASA απάντησε στον Κάρι για τη Σελήνη

Η NASA απάντησε στον Κάρι για τη Σελήνη

Η άποψη του Στεφ Κάρι πως ο άνθρωπος δεν έχει “πατήσει” στη Σελήνη άφησε έκπληκτο αρκετό κόσμο και φυσικά τους υπεύθυνους της NASA που έσπευσαν να πάρουν θέση.

stef_cari
Ο Κάιρι Ίρβινγκ υποστηρίζει πως η Γη είναι επίπεδη, ο Στεφ Κάρι αμφισβητεί πως ο άνθρωπος έχει καταφέρει να ταξιδέψει στο φεγγάρι και γενικά οι παίκτες του ΝΒΑ πηγαίνουν κόντρα στην ίδια την επιστήμη.

Αυτός είναι ο λόγος που ο εκπρόσωπος της NASA, Άλαρντ Μπέουτελ, προκάλεσε επίσημα των ηγέτη των πρωταθλητών του ΝΒΑ για να δει ο ίδιος από κοντά τις αποδείξεις.

“Θα ήταν χαρά μας ο κύριος Κάρι να έρθει στο σεληνιακό εργαστήριο του διαστημικού κέντρου στο Χιούστον, την επόμενη φορά που οι Γουόριορς θα βρεθούν στην πόλη για το παιχνίδι με τους Ρόκετς. Έχουμε αποθηκεύσει εκατοντάδες κιλά πετρωμάτων από την Σελήνη και τον έλεγχο από την αποστολή του Apollo. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, θα μπορέσει να δει από πρώτο χέρι τι κάναμε πριν από 50 χρόνια αλλά και όσα ετοιμάζουμε τώρα για να ταξιδέψουμε ξανά τα επόμενα χρόνια. Αλλά αυτή τη φορά θα μείνουμε εκεί!”

Πηγή:www.eurohoops.net

Δείτε βίντεο: Η NASA απάντησε στον Κάρι για τη Σελήνη
Η NASA απάντησε στον Κάρι για τη Σελήνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης