Φουλ για τρεις παίκτες η ΑΕΚ

Φουλ για τρεις παίκτες η ΑΕΚ

H ΑΕΚ προχωρά τις επαφές για δύο μέσους, αλλά και για εξτρέμ

ozou-lib-1
 Πιθανότατα τις αμέσως επόμενες μέρες μετά το ματς με την Μπενφίκα (12/12) θα υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, που θέλει να ολοκληρώσει μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Δεκέμβρη τουλάχιστον μία μεταγραφή εν όψει Ιανουαρίου.

Πιο προχωρημένο είναι το θέμα απόκτησης μέσου, μιας και στην «Ένωση» θέλουν να είναι άμεσα διαθέσιμος με το που μπούμε στο 2019. Ο Αλεξάντερ Φράνσον παραμένει δύσκολη περίπτωση λόγω της απροθυμίας της Νόρκεπινγκ να τον πουλήσει τη στιγμή που κάνει πρωταθλητισμό. Πιο προσιτή λύση είναι ο Αντριάν Αρέγκι, τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται πως έχουν… στο χέρι, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως για τη συγκεκριμένη θέση δουλεύουν μια άλλη περίπτωση που θεωρούν καλύτερη από αυτή του Αργεντινού και δεν έχει βγει το όνομα του ποδοσφαιριστή στη δημοσιότητα.

Σε ό,τι αφορά στην απόκτηση εξτρέμ, παρότι προέχει η απόκτηση μέσου/ων, οι εξελίξεις ίσως και να έρθουν ταχύτερα από ό,τι περιμέναμε. Η ΑΕΚ έχει αρχίσει επαφές με τη Χέρακλες για τον Αλεξάντερ Πέτερσον, όπως επιβεβαίωσε χθες και ο ίδιος ο 24χρονος Σουηδός εξτρέμ που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και φέτος κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα στην Ολλανδία με 9 γκολ και 2 ασίστ σε 15 αγωνιστικές.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης