Η ΑΕΚ ανακοίνωσε αποστολή χωρίς τα τρία... μαύρα πρόβατα!

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε αποστολή χωρίς τα τρία... μαύρα πρόβατα!

Ο Ουζουνίδης το είχε προαναγγείλει από το μεσημέρι κάνοντας λόγο για... απόφαση του κλαμπ κι έτσι οι τρεις παίκτες που δεν έχουν συμφωνήσει να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους (Σιμόες, Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος) έμειναν εκτός αποστολής για το αυριανό ματς με τον Άγιαξ

4055844
Είχε φανεί από όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στα Σπάτα την Κυριακή, δεν το αρνήθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας και λίγες ώρες μετά ήρθε και η τυπική επιβεβαίωση.

Οι Τάσος Μπακασέτας, Αντρέ Σιμόες και Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι ουσιαστικά τελειωμένοι πλέον από την ΑΕΚ, αφού έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα της Τρίτης με τον Αγιαξ.

Απόφαση που έχει εκπλήξει πάρα πολλούς, αφού δεν μπορούσε να φανταστεί κάποιος ότι θα εξελίσσονταν έτσι τα πράγματα.
Εξελίχθηκαν όμως και η Ενωση θα πρέπει να προχωρήσει και να κάνει ό,τι μπορεί την Τρίτη για να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να ξεκολλήσει από το... μηδέν στη βαθμολογία του ομίλου.

Η προετοιμασία των Κιτρινόμαυρων για την αναμέτρηση με τους Ολλανδούς ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έγινε στα Σπάτα και μετά το τέλος της ο Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκονται οι:

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιούσης, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάια, Γιαννιώτας, Πόνσε, Μπογέ.

apostolh-ajax



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης