Τόσκα: «Υπάρχει πίεση στον ΠΑΟΚ, αλλά έκανα την σωστή επιλογή»

Τόσκα: «Υπάρχει πίεση στον ΠΑΟΚ, αλλά έκανα την σωστή επιλογή»

Εκτός από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Αλίν Τόσκα μίλησε σε ρουμανικά ΜΜΕ, που βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι και την ΑΕΚ

4557912
Ο διεθνής Ρουμάνος αμυντικός, μιλώντας στην ιστοσελίδα «fanatik.ro», αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες παρουσίας του στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη.

«Η προσαρμογή μου ήταν εύκολη. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πολύ. Επίσης, υπάρχει ο Βαρέλα, προπονητής είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, οπότε δεν ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Γενικότερα, όλοι εδώ είναι επαγγελματίες. Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ όμορφη, ακόμη πιο όμορφη από ότι περίμενα», σχολίασε ο Τόσκα και μίλησε για το ενδιαφέρον που έδειξαν ομάδες και από τη Ρουμανία για να τον αποκτήσουν αυτό το καλοκαίρι.

«Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν συζητήσεις, με την Κλουζ, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Ήταν η σωστή επιλογή. Υπάρχει αρκετή πίεση εδώ, αλλά το ίδιο ίσχυε τόσο στην Στεάουα, όσο και στην Μπέτις. Νιώθω πολύ καλά κι έχω υψηλά κίνητρα. Για την ώρα, είναι δύσκολο να μιλήσω για το γενικότερο επίπεδου του ελληνικού ποδοσφαίρου, γιατί δεν έχω παίξει τόσο πολύ. Σε έξι μήνες, θα μπορώ να μιλήσω συγκριτικά με το ισπανικό, το ιταλικό ή το πρωτάθλημα της Ρουμανίας», σχολίασε.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης