Βίντεο-σοκ: Άγριο ξύλο με οπαδό να μένει αναίσθητος στο Μεξικό

Βίντεο-σοκ: Άγριο ξύλο με οπαδό να μένει αναίσθητος στο Μεξικό

Εκτεταμένα επεισόδια στον αγώνα Μοντερέι-Τίγκρε - Ένας 21χρονος οπαδός της Τίγκρες νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διάτρηση στον πνεύμονα

mexico_main
Σοβαρότατα επεισόδια σημειώθηκαν μετά την αναμέτρηση του μεξικανικού πρωταθλήματος μεταξύ της Μοντερέι και της Τίγκρες. Οπαδοί συνεπλάκησαν μεταξύ τους σε δρόμους και σοκάκια γύρω από το γήπεδο, με συνέπεια πολλούς τραυματισμούς και μεγάλες καταστροφές.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από τα επεισόδια, καταγράφηκε η άγρια σύγκρουση των οπαδών, με τους χούλιγκαν της Μοντερέι να ξεχωρίζουν έναν οπαδό της Τίγκρες, τον οποίο χτυπούσαν με κλωτσιές και μπουνιές, μέχρι να τον αφήσουν αναίσθητο στην άσφαλτο.

Θύμα της αγριότητας των χούλιγκαν ήταν ο 21χρονος Rodolfo Manuel Palomo Gamez, ο οποίος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Ο νεαρός οπαδός της Τίγκρες διαγνώστηκε με εκτεταμένες εγκεφαλικές κακώσεις και με διάτρηση πνεύμονα από πλευρό που έσπασε.

mexi


Τον 21χρονο έσωσε η επέμβαση ενός αστυνομικού με μοτοσυκλέτα, ο οποίος έτρεψε σε φυγή τους χούλιγκανς και τοποθέτησε τη μηχανή μπροστά στον αναίσθητο άντρα, ώστε να τον προφυλάξει από αντικείμενα που πετούσαν οι οπαδοί της Μοντερέι, έως ότου έρθει το ασθενοφόρο να τον πάρει.

Δείτε το βίντεο με τις σοκαριστικές εικόνες βίας (ΠΡΟΣΟΧΟ, ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ):

Pelea entre la aficion de TIGRES VS RAYADOS - Hombre herido
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης