Σάββας Θεοδωρίδης: «Είμαι ευχαριστημένος με το 0-0»
Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για το παιχνίδι με την Μπετις και τις ευκαιρίες που είχαν οι «ερυθρόλευκοι». «Δύσκολα σφυρίζεται η αποβολή του Τσιμίκα»
UPD:
Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα έκανε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού:
«Η Μπετις είναι καλή ομάδα αλλά φλύαρη. Δεν έκαναν καμία ευκαιρία εμείς είχαμε 4 ευκαιρίες. Κρατούσαν την μπάλα αλλά εμείς είχαμε τις φάσεις. Είμαι ευχαριστημένος με το 0-0. Δύσκολα ομάδες αντέχουν με δέκα παίκτες με μισή ώρα αγώνα.
Ειμαι ευχαριστημένος και ο κόσμος ήταν καταπληκτικός. Ηταν αυστηρός ο διαιτητής με την αποβολή του Τσιμίκα. Δύσκολα σφυρίζεται τέτοια αποβολή εκεί. Εγώ είμαι αισιόδοξος και μπορούμε να νικήσουμε και μέσα στην Ισπανία και στη Μίλαν.
Εμείς χάσαμε τις ευκαιρίες, αυτοί είχαν την κατοχή».
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.