Γουέσλι Σνάιντερ: «Καμπ στην Λέσβο για τα παιδιά των προσφύγων»

Γουέσλι Σνάιντερ: «Καμπ στην Λέσβο για τα παιδιά των προσφύγων»

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής, έγινε ένας από τους βασικούς πρεσβευτές του Ιδρύματος, «Johan Cruyff Foundation» έπιασε αμέσως δουλειά κι ετοιμάζει κάτι εξαιρετικό στο νησί της Λέσβου!

wesley_2
To Ιδρυμα που φέρει το όνομα του τεράστιου Γιόχαν Κρόιφ, το «Johan Cruyff Foundation» συνεχίζει να δείχνει το εξαιρετικό κοινωνικό του πρόσωπο.

Πριν λίγες ημέρες, ο Γουέσλι Σνάιντερ, έγινε ένας από τους βασικούς πρεσβευτές του και η κινητοποίησή του ήταν άμεση, όπως και οι ενέργειές του στα γήπεδα.

Ο Ολλανδός ανέλαβε δράση προκειμένου να συλλέξει -μέσω δωρεών- το απαιτούμενο χρηματικό ποσό, ώστε να πετύχει τον πρώτο στόχο που έθεσε αναλαμβάνοντας αυτή την θέση.

Μάλιστα, ο σκοπός του έχει άμεση σχέση με τη χώρα μας, μιας και ο Σνάιντερ, συγκεντρώνει χρήματα για να δημιουργήσει καμπ ποδοσφαίρου για παιδιά στην Λέσβο!

«Είμαι υπερήφανος που έγινα πρεσβευτής του "Johan Cruyff Foundation"! Πιστεύω ότι είναι εκπληκτικό να βοηθάς παιδιά, που θέλουν να εξελιχθούν μέσω του αθλητισμού. Όνειρό μου, είναι να δημιουργήσουμε ένα ποδοσφαιρικό καμπ (σ.σ. Cruyff Court) κοντά στο Κέντρο υποδοχής προσφύγων, στο ελληνικό νησί της Λέσβου και σε συνεργασία με το Foundation and the Movement on the Ground Foundation του Τζόνι ντε Μολ. Ειδικά τα παιδιά των προσφύγων, χρειάζονται έναν ασφαλή χώρο για να παίζουν. Θα με βοηθήσεις; Κάνε μία δωρεά» τόνισε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης