Τέο Λοράντος στον ΘΕΜΑ FM: «Η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού δεν ήρθε τυχαία»

Τέο Λοράντος στον ΘΕΜΑ FM: «Η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού δεν ήρθε τυχαία»

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων ανδρών που βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης μίλησε στον Γιώργο Χελάκη και την εκπομπή «Απευθείας» για τη νέα επιτυχάι του αθλήματος αλλά και το πως αυτή πρέπει να αξιοποιηθεί

4541076
Μπορεί σε κάποιους να ακουστεί υπερβολικό, ωστόσο το 2018 (που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη) μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως η χρονιά της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Και πως να μη συμβεί αυτό όταν μέσα σε 9 μήνες οι Εθνικές ομάδες (όλων των ηλικιών) έχουν κατακτήσει 7 μετάλλια σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματος με τελευταίο το χρυσό μετάλλιο της Εθνικής Νέων ανδρών στο Ευρωπαϊκό του Μινσκ.

«Υπάρχει ένα πλάνο που εφαρμόζεται από πέρσι κι αρχίζει κι αποδίδει καρπους», είπε ο προπονητής της Εθνικής Τέο Λοράντος μιλώντας στον Γιώργο Χελάκη και συμπλήρωσε μεταξύ άλλων:
«Υπάρχουν δείγματα κυριαρχίας και θέλει προσοχή για να μην είμαστε πυροτέχνημα... Αυτή η ομάδα δουλεύει δύο χρόνια μαζί και δεν έχει προκύψει κάτι στην τύχη... Υπάρχει ποιότητα και ταλέντο, αλλά έχει γίνει και μεγάλη δουλειά».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ. Λοράντου:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης