Με δύο ασίστ του Χολέμπας η Γουότφορντ κέρδισε 2-1 την Τότεναμ

Με δύο ασίστ του Χολέμπας η Γουότφορντ κέρδισε 2-1 την Τότεναμ

 Τότεναμ προηγήθηκε, αλλά οι «Χόρνετς» με μπροστάρη τον Χολέμπας έκαναν την ανατροπή, επικράτησαν 2-1 και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας χωρίς απώλεια.

watfordd
Η Γουότφορντ δε σταμάτησε ούτε κόντρα στους Σπερς παρά το γκολ που δέχθηκε. Οι Χόρνετς με σούπερ Χολέμπας, έκαναν την ανατροπή, επικράτησαν της Τότεναμ 2-1 και μαζί με Τσέλσι, Λίβερπουλ οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος. Τέσσερα στα τέσσερα η Γουότφορντ στην καλύτερη αρχή της ιστορίας τους στην Premier League, ο Χολέμπας είναι ο μοναδικός στο πρωτάθλημα με συμμετοχή σε πέντε γκολ (ένα τέρμα, 4 ασίστ).

Κακό το πρώτο μέρος, με ελάχιστες φάσεις και τις δυο ομάδες να αποφεύγουν τα ρίσκα. Η Τότεναμ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 12ο λεπτό η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Αλι πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 18ο λεπτό οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον ίδιο τρόπο, όμως η κεφαλιά του Ντίνι κατέληξε άουτ. Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, οι Σπερς ήταν πιο κινητικοί και στο 53' άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Ντουκουρέ. Η Γουότφορντ ανέβασε ρυθμό, πίεσε και στο 67' ο Αλντερβάιρελντ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του. Στην επόμενη φάση ήρθε η ισοφάριση. Ο Χολέμπας έκανε τη σέντρα και ο Ντίνι πέτυχε το 1-1. Η ολική ανατροπή έγινε στο 76΄ με κεφαλιά του Κάθκαρτ.


Γουότφορντ: Φόστερ, Γιάνμαατ, Κάθκαρτ, Καμπάσελε, Χολέμπας, Χιους (86’ Τσαλομπά), Ντουκουρέ, Καπού, Περέιρα (90+1’ Μαριάπα), Γκρέι (70’ Σαξές), Ντίνεϊ

Τότεναμ: Βορμ, Τρίπιερ, Αλντερβάιρελντ (81’ Γιορέντε), Βερτόνχεν, Σάντσες, Ντέιβις (86’ Ρόουζ), Ντεμπελέ (86’ Γουίνκς), Έρικσεν, Ντέλε Άλι, Λούκας, Κέιν.

Κλείσιμο
Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης