Και επίσημα στην ΑΕΚ ο Πέντρο Βίτορ

Και επίσημα στην ΑΕΚ ο Πέντρο Βίτορ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέντρο Βίτορ, με τον 20χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο πέντε ετών. Διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης η Σπορτ Ρεσίφε.

pedro
Και με τη βούλα παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Πέντρο Βίτορ, ο οποίος βρισκόταν από το απόγευμα της Παρασκευής στην Αθήνα για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Ένωση.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου την απόκτηση του 20χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο πέντε χρόνων με την Ένωση, ενώ όπως έγινε γνωστό η πρώην ομάδα του, η Σπορτ Ρεσίφε, διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Pedro Vitor Ferreira Da Silva από την Sport Club do Recife, η οποία διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Ο Pedro Vitor υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 20 Μαρτίου 1998) προέρχεται από την ποδοσφαιρική Ακαδημία της Sport Club do Recife, έκανε τα πρώτα του βήματα στην πρώτη ομάδα του συλλόγου και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης», ανέφερε η ανακοίνωση της ΑΕΚ.


Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης