Καθυστερεί η υπόθεση Πόνσε για την ΑΕΚ - Δεν ανησυχούν στην Ένωση

Καθυστερεί η υπόθεση Πόνσε για την ΑΕΚ - Δεν ανησυχούν στην Ένωση

Ο Πόνσε αργεί να έρθει και πληθαίνουν τα σενάρια από Αργεντινή

ponse-aek-new
Η ΑΕΚ αναχωρεί σήμερα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της χωρίς να έχει αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του Σέρχιο Αραούχο στην επίθεση, ούτε τουλάχιστον ο ένας από τους δύο εξτρέμ που αναζητούνται. Παρότι υπάρχει από την περασμένη εβδομάδα συμφωνία με τη Ρόμα για τον Εζέκιελ Πόνσε, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» καλύπτουν και τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή, αυτός δεν έχει μπει ακόμη στο αεροπλάνο.

Από την Αργεντινή λέγεται πως οι εκπρόσωποι του παίκτη ενημέρωσαν τη Ρόμα για ένα ποσοστό που διατηρεί επί των δικαιωμάτων του η Νιούελς Ολντ Μπόις, που θα πρέπει να δώσει κι αυτή τη συγκατάθεσή της για να μετακινηθεί στην ΑΕΚ, ενώ φημολογείται πως ο πατέρας του ποδοσφαιριστή περιμένει να έρθει πρόταση από καλύτερο πρωτάθλημα και γι’ αυτό τρενάρει την υπόθεση.

Στις τάξεις της «Ένωσης» παρουσιάζονται καθησυχαστικοί για την υπόθεση και αισιοδοξούν πως το θέμα θα κλείσει θετικά και ο 21χρονος άσος θα βρίσκεται μέσα στην εβδομάδα στο Κίελτσε. Ούτως ή άλλως θα πρέπει να φύγει από την Αργεντινή, καθώς στις 6 Ιουλίου αρχίζει η προετοιμασία της Ρόμα, όπου και ανήκει.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ «καίγεται» για την απόκτηση τουλάχιστον ενός εξτρέμ, αλλά και κεντρικού χαφ, αφού το θέμα Παναγιώτη Κονέ παραμένει «παγωμένο». Πάντως τα σενάρια για τον Ισπανό ακραίο της Λας Πάλμας, Πέδρο Τάνα, αλλά και τον Βόσνιο χαφ της Παλέρμο Μάτο Γιάγιαλο δεν έχουν βάση, αφού αμφότεροι έχουν τεθεί υπόψη της «Ένωσης», αλλά δεν έχουν προκριθεί ως λύσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Πηγή: spor-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης