ANTETOKOUNBROS 5K RUN: Κλείστε θέση και τρέξτε με τον Γιάννη, τον Θανάση και τον Κώστα

ANTETOKOUNBROS 5K RUN: Κλείστε θέση και τρέξτε με τον Γιάννη, τον Θανάση και τον Κώστα

Οι αδελφοί Αντετοκούνμπο είναι έτοιμοι για έναν ξεχωριστό αγώνα προκειμένου να στηρίξουν την «Κιβωτό του Κόσμου» και οι δηλώσεις συμμετοχής κλείνουν τη Δευτέρα 2 Ιουλίου

ANTETOKOUMBROS_5K_RUN_
Τα αδέλφια Αντεντοκούνμπο ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια ακόμη φορά για καλό σκοπό και μας προσκαλούν το Σάββατο 7 Ιουλίου στο Antetokounbros 5K Run. Ένα διαφορετικό αγώνα δρόμου, όπου όποιος τρέξει θα χαρίσει απλόχερα πολλά χαμόγελα.

Κι αυτό γιατί  όλα τα έσοδα από τις εγγραφές του αγώνα θα διατεθούν για την υποστήριξη των αναγκών και του έργου του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου».

Οι εγγραφές στo myrace.gr/antetokounbros.html ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 2 Ιουλίου στις 14:00.

Οι runners που θα εγγραφούν εντός της ημέρας, θα λάβουν προσωποποιημένα bib numbers και η διανομή των running kits θα ξεκινήσει από την Τρίτη από τις 15:30 και μετά, στο κατάστημα της Nike στην Ερμού (Ερμού 1).

Ο αγώνας θα ξεκινήσει το Σάββατο 7 Ιουλίου στις 20:00 μπροστά από το γήπεδο του Τρίτωνα στα Σεπόλια, που αποτελεί το σημείο αναφοράς γαι τη ζωή και την πορεία των Antetokounbros και θα τερματίσει έξω από το Καλλιμάρμαρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης