Επίσημο: Ανέλαβε Μπακς και Αντετοκούνμπο ο Μπουντενχόλζερ!

Επίσημο: Ανέλαβε Μπακς και Αντετοκούνμπο ο Μπουντενχόλζερ!

«Είμαι ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Μάικ Μπουντενχόλζερ ως τον πρώτο προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς. Ο Μάικ έχει παίξει μεγάλο ρόλο στο να χτίζει ομάδες στο πέρασμα των χρόνων. Τον σέβονται απεριόριστα και έχει δείξει ότι μπορεί να διδάξει και να βελτιώσει παίκτες» δήλωσε ο GM των Μπακς, Τζον Χορστ

budenholzer
Οι Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσαν και επίσημα τη πρόσληψη του Μάικ Μπουντενχόλζερ, ο οποίος θα αποτελέσει τον νέο προπονητή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μία μέρα μετά τη συνάντηση του Greek Freak με τον πρώην τεχνικό της Ατλάντα, οι Μπακς επισημοποίησαν τη συμφωνία μαζί του!

«Είμαι ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Μάικ Μπουντενχόλζερ ως τον πρώτο προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς. Ο Μάικ έχει παίξει μεγάλο ρόλο στο να χτίζει ομάδες στο πέρασμα των χρόνων. Τον σέβονται απεριόριστα και έχει δείξει ότι μπορεί να διδάξει και να βελτιώσει παίκτες» δήλωσε ο GM των Μπακς, Τζον Χορστ.

«Οι ηγετικές του ικανότητες, το επίπεδο πρωταθλητισμού που διαθέτει και οι ικανότητές του στην επικοινωνία θα τον κάνουν να ταιριάξει στην ομάδα μας» κατέληξε.

Από τη πλευρά του, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ, τόνισε: «Είμαι απίστευτα ευγνώμων στην ιδιοκτησία των Μπακς και στον GM της ομάδας που με επέλεξαν να είμαι ο προπονητής της ομάδας. Υπάρχουν εξαίσιοι άνθρωποι στην ομάδα και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πάμε την ομάδα στο επόμενο επίπεδο. Ανυπομονώ να δουλέψω με τους παίκτες και να βοηθήσω ώστε να πετύχουμε μέσα στο παρκέ».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης