Σιμόες: Παίζουμε για το νταμπλ, όχι για να δώσουμε απαντήσεις στον ΠΑΟΚ

Σιμόες: Παίζουμε για το νταμπλ, όχι για να δώσουμε απαντήσεις στον ΠΑΟΚ

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ δεν χρειάζεται άλλο κίνητρο από τις κούπες.

simoes-aek-enw
Ο Αντρέ Σιμόες δεν θεωρεί πως η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να δώσει κάποια απάντηση στον ΠΑΟΚ και το κίνητρο της κατάκτησης του νταμπλ αρκεί από μόνο του για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

«Τι απαντήσεις να δώσουμε και σε ποιον; Δεν θα παίξουμε για να απαντήσουμε στον ΠΑΟΚ. Θα παίξουμε για να κάνουμε το νταμπλ! Εχουμε παίξει μεταξύ μας και έχει φανεί ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Τους κερδίσαμε στο ΟΑΚΑ παίζοντας μάλιστα και με παίκτη λιγότερο όταν σκοράραμε και στην Τούμπα όλοι είδαν τι συνέβη. Εμείς συμμετείχαμε σε τρεις διοργανώσεις και παίξαμε την καλύτερη μπάλα. Αυτό αποδεικνύει τα πάντα», δήλωσε στη Live Sport ο Πορτογάλος μέσος.

«Νομίζω ότι γενικά η φετινή χρονιά είναι μια τρελή χρονιά. Το θετικό είναι ότι πάντα πιστεύουμε μέχρι το τέλος του κάθε παιχνιδιού πως θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν το κάναμε μια φορά, αλλά σε πολλά παιχνίδια. Είναι δείγμα της ποιότητας και της νοοτροπίας της ομάδας», πρόσθεσε ο αρχηγός της «Ένωσης».

Τέλος, σχολιάζοντας το καταπληκτικό γκολ του Χριστοδουλόπουλου απέναντι στην ΑΕΛ, είπε: «Απίστευτο. Η έμπνευση, η εκτέλεση. Δες τη φάση όμως. Εκτελεί το κόρνερ ο Σέχριο, πηδάνε τόσοι παίκτες για κεφαλιά. Ο μόνος που δεν κάνει κίνηση είναι ο Λάζαρος ο οποίος περιμένει στη γωνία της μικρής περιοχής. Και η μπάλα περνάει από όλους και πάει σε αυτόν που κάνει το μαγικό. Αν σε θέλει».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης