Βαλβέρδε: «Σε κανένα σημείο του ματς δεν μπορέσαμε να τους κοντράρουμε»

Βαλβέρδε: «Σε κανένα σημείο του ματς δεν μπορέσαμε να τους κοντράρουμε»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν κρύφτηκε με δικαιολογίες και παραδέχτηκε ότι η Ρόμα άξιζε την μεγάλη πρόκριση, καθώς επέβαλε το παιχνίδι της απέναντι στην Μπαρτσελόνα

valverde
Ο αποκλεισμός έπεσε ασήκωτος στην Μπαρτσελόνα. Πιο σοκαρισμένος και σίγουρα εκείνος που θα κληθεί να δώσει τις πιο πολλές εξηγήσεις, είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Προσπάθησε λοιπόν να πει με λίγα λόγια τι ακριβώς συνέβη και η ομάδα του έμεινε εκτός ημιτελικών από τη Ρόμα, ενώ είχε νικήσει 4-1 στο πρώτο ματς. Ο προπονητής των Καταλανών σε καμία περίπτωση δεν αναζήτησε δικαιολογίες:

«Ηταν μία αναμέτρηση στην οποία δεν μπορέσαμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Οι αντίπαλοί μας ήταν πιο aggressive και δυνατοί. Τους πήγαν όλα όπως τα ήθελαν, αλλά οφείλουμε να τους συγχαρούμε. Από την πλευρά μας σε κανένα σημείο του ματς δεν μπορέσαμε να τους κοντράρουμε. Στεναχωριόμαστε για τους οπαδούς μας, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά δεν μπορείς πάντα σε όλες τις διοργανώσεις να φτάνεις μέχρι τέλους. Τώρα πάμε για τους δύο τίτλους που μας μένουν».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης