Αχαϊκή-Αστέρας Βλαχιώτη: Αντί για ντέρμπι, είχαμε "ξύλο" στο ζέσταμα!

Αχαϊκή-Αστέρας Βλαχιώτη: Αντί για ντέρμπι, είχαμε "ξύλο" στο ζέσταμα!

Στις δικαστικές αίθουσες θα κριθεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ, καθώς όπως καταγγέλουν οι φιλοξενούμενοι στο ζέσταμα δέχθηκαν επίθεση και ο προπονητής τους οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

Χυλο
Με την σκιά του Grexit να πλανάται πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ήρθε ένα ακόμη περιστατικό βίας σε ποδοσφαιρικό γήπεδο να μεγαλώσει τον προβληματισμό.

Στην Κάτω Αχαΐα ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί σήμερα το μεσημέρι το ντέρμπι της Αχαΐκης με τον Αστέρα Βλαχιώτη (οι γηπεδούχοι ήθελαν μόνο νίκη για να παραμείνουν και οι φιλοξενούμενοι νίκη για να ελπίζουν σε άνοδο) με το κλίμα να είναι τεταμένο εδώ και μέρες και την... έκρηξη να σημειώνεται στο ζέσταμα.

Όπως καταγγέλουν οι φιλοξενούμενοι, ο προπονητής τους Νίκος Χελιώτης, χτυπήθηκε από άνθρωπο της Αχαϊκής και σωριάστηκε στο τερέν λίγο μετά την έναρξη της προθερμάνσης ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ένταση που προέκυψε χτύπησαν και δύο ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων!

Η ομάδα του Αστέρα επέστρεψε στα αποδυτήρια, ο άτυχος προπονητής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας ο διαιτητής Κακρίδης έκλεισε το φύλλο αγώνος αναφέροντας ότι οι φιλοξενούμενοι δεν έβγαιναν να αγωνιστούν εξ αιτίας της επίθεσης και του τραυματισμού του προπονητή τους.

Έτσι πλέον το θέμα θα παραπεμφθεί στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ η οποία θα αποφασίσει για την τύχη του αγώνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης