Συνάντηση Βασιλειάδη με NOVA και έγγραφη ενημέρωση στους τέσσερις «μεγάλους»

Συνάντηση Βασιλειάδη με NOVA και έγγραφη ενημέρωση στους τέσσερις «μεγάλους»

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού θα ενημερώσει άμεσα και εγγράφως τους 4 «μεγάλους» για τα προαπαιτούμενα για την επανέναρξη της Λίγκας - Μετά τις επαφές με ΠΣΑΠ και ΠΟΑΣΥ ο Βασιλειάδης θα δει και τη NOVA

Συνάντηση Βασιλειάδη με NOVA και έγγραφη  ενημέρωση στους τέσσερις «μεγάλους»
Αν και τις προηγούμενες ημέρες ο Υφπουργός Αθλητισμού συναντήθηκε με τους 12 εκπροσώπους των μικρομεσαίων ομάδων της Super League, φαίνεται πως τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν θα επιδιώξει κάποια ανάλογη συνάντηση με τους τέσσερις μεγάλους (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) σχετικά με τα ζητήματα που έχουν προκύψει. Θα υπάρξει προφανώς και έγγραφη ενημέρωση για τα όσα ζητάει η Πολιτεία για το restart της Super League. 

Σε άλλα θέματα ο Υφυπουργός Γιώργος Βασιλειάδης είδε την Τρίτη τους ΠΣΑΠ και ΠΟΑΣΥ. Με τους εκπροσώπους των παικτών συζήτησαν όλα τα προβλήματά τους και τα εργασιακά τους θέματα ενώ και ο ΠΣΑΠ θέλει να αρχίσει ξανά άμεσα το πρωτάθλημα.

Επίσης έγινε δεκτό το αίτημα της NOVA για συνάντηση. Η συνάντηση του Υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη με το συνδρομητικό κανάλι θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη (21-3-18) στις 2 το μεσημέρι στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης