Λευτέρης Πετρούνιας: Από εμένα έχετε να περιμένετε πολλά στη συνέχεια

Λευτέρης Πετρούνιας: Από εμένα έχετε να περιμένετε πολλά στη συνέχεια

Επέστρεψε Ελλάδα -Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής μίλησε για το νέο χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους κρίκους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού

Λευτέρης Πετρούνιας: Από εμένα έχετε να περιμένετε πολλά στη συνέχεια
O Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα έχοντας στις αποσκευές του ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο. Εμφανώς ικανοποιημένος λοιπόν από τη νέα επιτυχία που είχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο κορυφαίος αθλητής του κόσμου στους κρίκους αναφέρθηκε στον επόμενο στόχο του: «Κάναμε μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμά μου και φαίνεται ότι πάει καλά. Αυτό το νέο πρόγραμμα σχεδιάζω να παρουσιάσω και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εφόσον έχω την υγεία μου. Όταν φτάσαμε στο Αζερμπαϊτζάν είχα πυρετό, γύρω στο 38. Είχα και κάποια προβλήματα με τους ώμους μου, γενικά είχαμε διάφορα θέματα να αντιμετωπίσουμε, γι’ αυτό χαίρομαι περισσότερο που καταφέραμε να παρουσιάσουμε στο Μπακού ένα καινούριο πρόγραμμα μετά από τέσσερα χρόνια. Είναι ένας πολύ καλός οιωνός στο δρόμο μας για το Τόκιο» είπε και συνέχισε:

«Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να περιμένετε από εδώ και πέρα, από εμένα, αλλά και από τους άλλους αθλητές της ομάδας. Eχουμε όρεξη και θέληση, έχουμε υλικό, όπως τον Κωνσταντινίδη, που έχει αρχίσει να με συνοδεύει στους τελικούς των κρίκων και εύχομαι να ακολουθήσει τα ίδια βήματα».
Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης