Marca: «Η ΑΕΚ του Χιμένεθ πλησιάζει στον τίτλο»!

Marca: «Η ΑΕΚ του Χιμένεθ πλησιάζει στον τίτλο»!

Η εφημερίδα της Μαδρίτης κάνει αναφορά στην Ενωση του Σεβιγιάνου τεχνικού, τονίζοντας ότι είναι έτοιμη να σπάσει το μονοπώλιο των Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Marca: «Η ΑΕΚ του Χιμένεθ πλησιάζει στον τίτλο»!
Οι Κιτρινόμαυροι είναι ξανά στην κορυφή μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου και την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης, με αποτέλεσμα στην Ισπανία να αναφέρονται ξανά στον Χιμένεθ. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από όταν οι εφημερίδες της Μαδρίτης αποθέωναν την ΑΕΚ για τη φετινή παρουσία της και η Marca επανέρχεται τώρα με νέο «χτύπημα».
 
«Η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ είναι πιο κοντά στο να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά το 1994. Ο Λιβάια έδωσε τη νίκη που την έφερε μπροστά από τον ΠΑΟΚ», γράφει η μαδριλένικη εφημερίδα και προσθέτει: «Η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ νίκησε τον Πανιώνιο με 1-0 και η νίκη του Αστέρα επί του ΠΑΟΚ την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Αθηναίοι είναι δύο βαθμούς μπροστά από τον αντίπαλο τους και είναι πιο κοντά από ποτέ στο να κατακτήσουν το πρώτο πρωτάθλημα μετά το 1994».

Η Marca αναφέρεται στην ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και προαναγγέλει τιμωρία για το ματς με τον Ολυμπιακό έπειτα από όσα έγιναν, καταλήγοντας: «Τα τελευταία 23 πρωταθλήματα τα μοιράστηκαν ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει επτά σερί κατακτήσεις, με τον Παναθηναϊκό. Ο Μανόλο Χιμένεθ και η δική του ΑΕΚ, όμως, έχει μόνο μία ήττα από τον περασμένο Οκτώβριο και έκανε γιγαντιαίο βήμα για να σπάσει το δίπολο που μονοπώλησε το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτά τα χρόνια».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης