Φορτούνης: Επιστρέψαμε και θα μείνουμε μέχρι τέλους στη κορυφή

Φορτούνης: Επιστρέψαμε και θα μείνουμε μέχρι τέλους στη κορυφή

«Είναι πολύ ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα και εμείς είναι αλήθεια πως περάσαμε μια δύσκολη περίοδο. Τώρα όμως είμαστε καλά. Έχει μεγάλη σημασία πως είμαστε ξανά στην κορυφή και να μας αρέσει ο ρόλος του φαβορί» δηλώνει ο μεσοεπιθετικός των ερυθρολεύκων

Φορτούνης: Επιστρέψαμε και θα μείνουμε μέχρι τέλους στη κορυφή
Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και την επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Διαβάστε ένα απόσπασμα απ' όσα είπε στην εφημερίδα «Τα Νέα»:

Για το πως αισθάνεται πλέον που ο Ολυμπιακός οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος: «Καλύτερα στην κορυφή. Νιώθουμε άνετα στην ιδέα ότι οδηγούμε την κούρσα, ότι δεν την κυνηγάμε. Επιστρέψαμε και νομίζω πως εκεί θα είμαστε ως το τέλος. Είναι πολύ ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα και εμείς είναι αλήθεια πως περάσαμε μια δύσκολη περίοδο. Τώρα όμως είμαστε καλά. Έχει μεγάλη σημασία πως είμαστε ξανά στην κορυφή και να μας αρέσει ο ρόλος του φαβορί».

Κλείσιμο
Για το πως άλλαξαν την κατάσταση: «Κλειστήκαμε στα αποδυτήρια, μιλήσαμε μεταξύ μας, συμφωνήσαμε πως έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Μας βοήθησε πολύ η παρουσία του κυρίου Λεμονή, μπήκαν σιγά σιγά στην ομάδα και τα παιδιά που ήρθαν το καλοκαίρι και βελτιωθήκαμε. Είμαστε ομάδα και από ματς σε ματς νιώθουμε πλέον καλύτερα».

Για το αν μπορεί ο Ατρόμητος να συνεχίσει να βρίσκεται στη μάχη του τίτλου: «Πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Κάνει σπουδαία σεζόν, νομίζω όμως ότι οι αντίπαλοί μας είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ».

Για την ήττα που τον έχει πειράξει περισσότερο: «Αν μπορούσαμε να ξαναδώσουμε κάποιο ματς; Αυτό θα ήταν με την ΑΕΚ. Είχαμε το αποτέλεσμα στα χέρια μας, και σε μισή ώρα δεχθήκαμε τρία γκολ. Τι να πω; Σίγουρα στον δεύτερο γύρο είμαστε πολύ καλύτεροι. Αυτό νομίζω πως φτάνει.

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Είναι καλός φίλος. Γνωριζόμαστε πολύ καλά, βγαίνουμε κάποιες φορές παρέα. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και μεγάλος ηγέτης. Από τους καλύτερους της Ευρώπης. Μας αρέσουν πολύ οι κουβέντες που κάνουμε. Μου δίνει πολύτιμες συμβουλές για το πώς πρέπει να διαχειρίζομαι τις καταστάσεις όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Είναι σπουδαίος και του εύχομαι να είναι υγιής και να συνεχίσει στην καριέρα του να κατακτά τίτλους».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης