Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος…

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος…

Για πρώτη φορά την τελευταία τριετία(!), η τριάδα-φωτιά των Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ ξεκινούν ΜΑΖΙ, από πολύ νωρίς, προετοιμασία, όντας άπαντες υγιέστατοι

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος…
Μία εξαιρετικά σημαντική και, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακή επισήμανση κάνει η Marca, σε δημοσίευμά της για το MSN της Μπαρτσελόνα -που «παίζει», μάλιστα, πρώτο θέμα στην ισπανική ιστοσελίδα. 

Όπως αναφέρει, λοιπόν, για πρώτη φορά την τελευταία τριετία(!), από το 2014, δηλαδή, όταν «γεννήθηκε» το MSN των Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ με την έλευση του… μεσαίου από τη Λίβερπουλ, οι τρεις τους έχουν ξεκινήσει ΜΑΖΙ, από πολύ νωρίς, προετοιμασία, όντας, δε, άπαντες υγιέστατοι και τρομερά ευδιάθετοι! 

Σημειώνει, εν ολίγοις, πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, Λουίς Ενρίκε, τούς έχει και τους τρεις υπό τις οδηγίες του από το ξεκίνημα των προπονήσεων ενόψει της νέας σεζόν και μπορεί να δουλέψει εντατικά μαζί τους, προκειμένου να κάνει πράξη τη δέσμευσή του: Να τους δούμε ακόμα καλύτερους! 

Κλείσιμο
Και θυμίζει -η Marca- ότι: Πάντα, την τελευταία τριετία, κάτι συνέβαινε και το MSN αργούσε να… ανταμώσει, με τον Λουίς Ενρίκε να βρίσκει ευφάνταστες λύσεις, ώστε να συμπληρώνει την τριάδα του, χωρίς, πάντως, να χαλάει την ιεραρχία, που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. 

Το 2014, λοιπόν, οι Πέδρο, Μουνίρ και Σάντρο κράτησαν… συντροφιά στον Μέσι, μέχρι ο Νεϊμάρ να επιστρέψει από τον σοβαρό τραυματισμό του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και φυσικά, μέχρι να έρθει ο Σουάρες, στις 11 Ιουλίου. 

Το 2015, «επιστρατεύτηκε» ο Ραφίνια, καθώς ο Νεϊμάρ στάθηκε ξανά άτυχος, αφού επέστρεψε από το Κόπα Αμέρικα με… παρωτίτιδα! 

Και πέρυσι, όμως και πάλι το MSN δεν δούλεψε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας μαζί, με αποτέλεσμα ο «φευγάτος», φέτος, Αρντά Τουράν, να συμπληρώσει την τριπλέτα μπροστά. 

Αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο, φαίνεται πως η έλευση του Ερνέστο Βαλβέρδε στη Βαρκελώνη αποδείχθηκε… γουρλίδικη! 

Και για τον ίδιο και για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους. 

Ο Βάσκος τεχνικός έχει από την αρχή στη διάθεσή του, τους Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ… και εμείς έχουμε κάθε λόγο να θεωρούμε τον «Τσινγκούρι» έναν πολύ τυχερό άνθρωπο… 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης