Αδελφοί Αγγελόπουλοι: «Μία από τις κορυφαίες στιγμές του Ολυμπιακού»

Αδελφοί Αγγελόπουλοι: «Μία από τις κορυφαίες στιγμές του Ολυμπιακού»

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι υποστήριξαν πως το ματς με την ΤΣΣΚΑ ήταν από τα πιο δύσκολα του Ολυμπιακού, αλλά δεν παίζουν ρόλο τα μπάτζετ

Αδελφοί Αγγελόπουλοι: «Μία από τις κορυφαίες στιγμές του Ολυμπιακού»
Αυτή τη φορά δεν βιάστηκαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο (όπως το 2012 στο ίδιο γήπεδο στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ), άλλα έζησαν εξίσου έντονα τον αγώνα και στο τέλος ο Παναγιώτης κι ο Γιώργος Αγγελόπουλος πανηγύρισαν με την ψυχή τους την πρόκριση του Ολυμπιακού.

Αρχικά, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανέφερε στην κάμερα της Nova: «Υπάρχει χημεία, αυταπάρνηση και παίκτες σε όλες τις θέσεις, που κάνουν αυτό που μπορούν. Ακόμα κι όταν περιορίζονται οι πρωταγωνιστές από την άλλη ομάδα, υπάρχουν άλλοι που βγαίνουν μπροστά. 'Ηταν από τα πιο δύσκολα παιχνίδια μας σήμερα».

Για το αν ήταν μια ισάξια ανατροπή, όπως το 2012, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Ήταν μια από τις κορυφαίες στιγμές του Ολυμπιακού. Δεν γίνονται συγκρίσεις. Υπάρχουν δισεκατομμύρια να αντιμετωπίσεις, αυτό εννοούμε όταν λέμε κόντρα σε όλους και σε όλα. Έρχεσαι εδώ με την ψυχή και το οικογενειακό κλίμα γι ό,τι καλύτερο. Κόντρα σε όλους και σε όλα».
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης