Εθνική Ελλάδας: Παραιτήθηκε ο βοηθός του Σκίμπε

Εθνική Ελλάδας: Παραιτήθηκε ο βοηθός του Σκίμπε

Ο Ηρακλής Μεταξάς υπέβαλλε την παραίτηση του για προσωπικούς λόγους – Ο ομογενής τεχνικός φέρεται να έχει πρόταση να αναλάβει την Κ19 της Μπάγερ Λεβερκούζεν

Εθνική Ελλάδας: Παραιτήθηκε ο βοηθός του Σκίμπε
Επικαλούμενος προσωπικούς λόγους ο άμεσος συνεργάτης του Μίχαελ Σκίμπε, στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας, υπέβαλλε την παραίτηση του με την είδηση να επιβεβαιώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία η οποία τον ευχαρίστησε για τη συμβολή του «στη δημιουργία καλού κλίματος στην ομάδα», ενώ ευχαριστίες προς το πρόσωπο του εξέφρασε κι ο κ. Σκίμπε.

Από την πλευρά ο ομογενής τεχνικός στην αποχαιρετιστήρια δήλωση του ανέφερε: «Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να δουλέψω για την Εθνική ομάδα της πατρίδας μου. Δυστυχώς οικογενειακοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω. Ευχαριστώ τον κ. Σκίμπε, τους διεθνείς ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε». 

Ο κ. Μεταξάς θα επιστρέψει στην Γερμανία όπου φέρεται να έχει πρόταση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ19 της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ όπως όλα δείχνουν το κενό του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα καλυφθεί εκ των έσω.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης