Στην Ελλάδα ο Νεϊμάρ;

Στην Ελλάδα ο Νεϊμάρ;

Δεν είναι λίγες οι φορές που το ποδοσφαιρικό ίνδαλμα από τη Βραζιλία, στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τα online παιχνίδια πόκερ - Υπέγραψε συμβόλαιο με την Pokerstar

Στην Ελλάδα ο Νεϊμάρ;
Στην Ελλάδα, αναμένεται να βρεθεί μετά το καλοκαίρι ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Βραζιλίας Νεϊμάρ. 

Μετά το ποδόσφαιρο η μεγάλη του αγάπη είναι το πόκερ. Δεν είναι λίγες οι φορές που το ποδοσφαιρικό ίνδαλμα από τη Βραζιλία, στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τα online παιχνίδια πόκερ.

Πριν από λίγες ώρες ο παίκτης της Μπαρτσελόνα, που σκόραρε και στον πρόσφατο αγώνα με την Μπάγερν, υπέγραψε συμβόλαιο με την Pokerstar, την δημοφιλέστερη εταιρεία πόκερ στον κόσμο. Ο παίκτης θα προωθήσει την εταιρεία μέσω διαφημιστικών ενεργειών, φιλανθρωπικών εκδηλώσεων και ειδικών εμφανίσεων σε μεγάλα live και online τουρνουά πόκερ. 

Ο Νεϊμάρ κάνει συχνά αναρτήσεις με φωτογραφίες και βίντεο στα social media για τα κατορθώματά του στο πόκερ, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών σε σπίτια με τους φιλους του, καθώς και φωτογραφίες με το σκύλο του που ονομάζεται «Poker». 

«Ο Νεϊμάρ είναι από τα φωτεινότερα αστέρια στον κόσμο του αθλητισμού. Μαζί θα αυξήσουμε τη δημοτικότητα του πόκερ και θα δείξουμε σε έναν νέο κοινό, το ανταγωνιστικό, διασκεδαστικό και συνάμα στρατηγικό παιχνίδι» δήλωσε ο Μάικλ Χέιζελ, προσωρινός CEO της εταιρείας. 
Κλείσιμο

«Παίζοντας ποδόσφαιρο κάθε μέρα έχω γίνει ανταγωνιστικός. Όταν δεν παίζω ποδόσφαιρο, παίζω πόκερ, που είναι ένα από τα αγαπημένα πράγματα που κάνω. Το να είσαι πετυχημένος παίκτης πόκερ απαιτεί πολλές από τις ίδιες ικανότητες που χρειάζονται για να είσαι πετυχημένος ποδοσφαιριστής. Η ψυχική δύναμη είναι σημαντική, όπως επίσης είναι η αντοχή,η υπομονή, η ψυχραιμία και η συγκέντρωση. Αγαπώ την πρόκληση, είτε πρόκειται για το γήπεδο του ποδοσφαίρου ή το τραπέζι του πόκερ» δήλωσε ο Νεϊμάρ λίγο μετά τη συνεργασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διεθνής παίκτης θα βρεθεί σε διάφορα τουρνουά που θα γίνουν από την Pokerstars σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να βρεθεί και στην Ελλάδα, όταν θα γίνει αντίστοιχο τουρνουά. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης