Ο Πέτριτς κρίνει... μεταγραφή!

Ο Πέτριτς κρίνει... μεταγραφή!

Η κατάσταση που θα βρεθεί ο Μλάντεν Πέτριτς το επόμενο δίμηνο κρίνει μια μεταγραφή στον Παναθηναϊκό!

Ο Πέτριτς κρίνει... μεταγραφή!
Τελευταία ευκαιρία για τον Μλάντεν Πέτριτς φαίνεται πως είναι αυτή των επόμενων δύο μηνών στον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης επιθετικός δεν έχει πείσει για την ώρα τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» οι οποίοι σκέφτονται να προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους με τον 33χρονο ποδοσφαιριστή και την απόκτηση επιθετικού.

Όπως αναφέρει η «Live Sport» λοιπόν, στον Παναθηναϊκό έχουν καταλήξει πως χρειάζονται δύο σίγουρες μεταγραφές. Η μία θα είναι για παίκτη ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως «6άρι», όσο και σαν στόπερ, έναν δεύτερο Μέντες με λίγα λόγια. Ενώ η άλλη θα είναι αυτή του δημιουργικού χαφ, με τον Νίκο Νταμπίζα να είναι συνεχώς σε συζητήσεις με διάφορους μάνατζερ.

Από εκεί και πέρα, από τον Πέτριτς θα εξαρτηθεί το αν ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί και για την απόκτηση ενός επιθετικού. Αν ο Κροάτης καταφέρει και δείξει στους επόμενους δύο μήνες καλό πρόσωπο, ήδη έχει αρχίσει να δείχνει κάποια καλά στοιχεία, τότε στο «τριφύλλι» θα συνεχίσουν με τον έμπειρο επιθετικό. Αν όμως η κατάστασή του είναι ίδια με την τωρινή, τότε θα προσπαθήσουν να βρουν μια χρυσή τομή ώστε να λυθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές και να αποκτηθεί ένας νέος επιθετικός...

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης