Ασύλληπτο: Τρία γκολ στις καθυστερήσεις και ΚΠΡ-Λίβερπουλ 2-3!

Ασύλληπτο: Τρία γκολ στις καθυστερήσεις και ΚΠΡ-Λίβερπουλ 2-3!

Απίστευτα πράγματα στο Λονδίνο! Η κακή Λίβερπουλ έφυγε με μεγάλη νίκη 3-2 επί της ΚΠΡ με αυτογκόλ του Κόκερ στο 95'


Ασύλληπτο: Τρία γκολ στις καθυστερήσεις και ΚΠΡ-Λίβερπουλ 2-3!
Είναι από τα ματς που δεν πρόκειται να ξεχαστούν. Η Λίβερπουλ ήταν μέχρι το τέλος με την πλάτη στον τοίχο, στάθηκε τυχερή και η ΚΠΡ, που είχε δύο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες, αυτοκτόνησε, για να φύγουν οι κόκκινοι με μεγάλη νίκη 3-2 χάρη στο αυτογκόλ (το δεύτερο μετά από εκείνο του Νταν) στο 95’!

Στο πρώτο 45λεπτο μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με πάθος και νεύρο και έβαλαν πολύ δύσκολα στους φιλοξενούμενους, που πραγματικά έκαναν αποκαρδιωτική εμφάνιση.

Κλείσιμο
Η έμπνευση του Ρότζερς να βάλει τον Τζέραρντ πιο μπροστά δεν του βγήκε, τα προβλήματα στην άμυνα και στην ανάπτυξη ήταν τεράστια για τους κόκκινους και οι Λονδρέζοι έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Στο 9’ ο Μινιολέ νίκησε τον Όστιν στο τετ α τετ, πριν εκείνος στείλει την μπάλα λίγο άουτ στη δεύτερή του προσπάθεια, ενώ στο 28’ ο Φερ ολομόναχος από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ!

Η διαφορά διάθεσης ήταν χαώδης και οι παίκτες του Ρέντναπ έπαιζαν τουλάχιστον μία ταχύτητα – και σε σκέψη – από τους αντιπάλους τους. Στο 34’ οι γηπεδούχοι έφτασαν και πάλι μία ανάσα από το γκολ, όταν ο Φερ είδε την κεφαλιά του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρια και στη συνέχεια με τον Μινιολέ εξουδετερωμένο, Τζόνσον και Σκρτελ έσωσαν την Λίβερπουλ στην γραμμή στην προσπάθεια του Όστιν! Η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους χάθηκε στο 44’, όταν Τζέραρντ βρέθηκε στην περιοχή, έκανε ωραία προσπάθεια και πλασέ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, με το 0-0 να μένει – παραδόξως – μέχρι το ημίχρονο.

Διάβασε περισσότερα εδώ: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης