Δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Κροατίας ο Μάντζουκιτς

Δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Κροατίας ο Μάντζουκιτς

Το κοινωνικό του πρόσωπο απέδειξε ο Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος αντί να ξεκουραστεί εν όψει του Μουντιάλ στη Βραζιλία, βοήθησε τους συνανθρώπους του στην Κροατία που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες

Δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Κροατίας ο Μάντζουκιτς
Μετά τη Σερβία και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, μάχη με τις πλημμύρες έδωσε και η Κροατία.

Οι καταστροφικές πλημμύρες και η υπερχείλιση ποταμών έχουν αφήσει πίσω τους έρημο τοπίο, αναγκάζοντας χιλιάδες πολίτες να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Κλείσιμο
Για αυτό τον λόγο βρέθηκε στη χώρα ο Μάριο Μάντζουκιτς – που φημολογείται ότι θα αφήσει τη Μπάγερν Μονάχου για την Τσέλσι ή την Άρσεναλ – αντί να ξεκουραστεί εν όψει του Μουντιάλ στη Βραζιλία βοήθησε συμπατριώτες του που το έχουν ανάγκη.

Περισσότεροι από 2000 άνθρωποι χρειάστηκε να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους σε περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες, όπως τους δήμους Γκούνια, Ράγιεβο Σέλο και Ρατσίνοβατς, με τη βοήθεια μελών των ενόπλων δυνάμεων, της αστυνομίας, της κροατικής υπηρεσίας ορεινής διάσωσης και του Ερυθρού Σταυρού.

Εκτός από τους στρατιώτες, μεταξύ τους ήταν και ο διεθνής επιθετικός έδωσε μία χείρα βοηθείας σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη αυτές τις ώρες.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης