Παναθηναϊκός: Πλάνο και αισιοδοξία τα μυστικά για τον Αναστασίου

Παναθηναϊκός: Πλάνο και αισιοδοξία τα μυστικά για τον Αναστασίου

«Η διοίκηση δουλεύει πολύ σκληρά για να πάρει κάποιους παίκτες. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με κάποιους» αποκάλυψε ο 40χρονος τεχνικός

Παναθηναϊκός: Πλάνο και αισιοδοξία τα μυστικά για τον Αναστασίου
Ψύχραιμα φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Γιάννης Αναστασίου το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολλά κενά στο ρόστερ του μετά τις «αναποδιές» στο σχεδιασμό της ομάδας με τις υποθέσεις των Σεϊταρίδη και Φάλκενμπουργκ, αλλά και τη στασιμότητα σε κάποιες μεταγραφικές υποθέσεις. Αν και δεν έκρυψε πως θα ήθελε να έχει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας περισσότερους παίκτες από τους μόλις 17 που διαθέτει τώρα, ο 40χρονος τεχνικός κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία δεν φάνηκε να πανικοβάλλεται.

«Έχουμε ξεκινήσει εδώ και μία εβδομάδα. Έχουν γίνει οκτώ προπονήσεις. Όλα τα παιδιά έχουν δείξει πολύ καλή διάθεση, ενέργεια κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Καλή νοοτροπία και καθημερινά η εικόνα της ομάδας είναι καλύτερη. Πάμε για το βασικό στάδιο. Θα παίξουμε κάποια φιλικά στην Ολλανδία για να δούμε σε τι κατάσταση είναι τα νέα παιδιά. Να δούμε σε ποιους μπορούμε να υπολογίζουμε στη συνέχεια της προετοιμασίας αλλά και το πρωτάθλημα. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως όσοι επιστρέψουν στους νέους ότι στη διάρκεια της σεζόν δεν θα μπορούν να είναι στην πρώτη ομάδα. Θα παρακολουθούνται στη διάρκεια της σεζόν και θα δούμε την εξέλιξή τους», τόνισε.

Διαβάστε περισσότερα στο
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης