Ζαρντίμ: «Δεν είμαστε χαρούμενοι»

Ζαρντίμ: «Δεν είμαστε χαρούμενοι»

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε, πως μια επιτυχία κόντρα στους «κανονιέρηδες» είναι πολύ σπουδαία για το σύλλογο 

Ζαρντίμ: «Δεν είμαστε χαρούμενοι»
«Δεν  είμαστε χαρούμενοι, γιατί δεν  πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο  που ήταν η πρόκριση στο Τσάμπιονς  Λιγκ». Ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών του Ολυμπιακού έβαλε ο Λεονάρντο  Ζαρντίμ για την ευρωπαϊκή  πορεία της ομάδας.

Πάντως  ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε, πως μια επιτυχία κόντρα στους «κανονιέρηδες» είναι πολύ σπουδαία για το σύλλογο και προσέθεσε ότι ο Ολυμπιακός αρκετούς ικανούς ποδοσφαιριστές να βοηθήσουν κάθε στιγμή.  
Κλείσιμο
 
«Θέλαμε να πετύχουμε τους άλλους δύο στόχους μας. Θέλαμε να κερδίσουμε για να είμαστε στην κλήρωση των ισχυρών και δεύτερον για να προσφέρουμε ένα ωραίο θέαμα και νίκη στους φιλάθλους μας. Τα καταφέραμε αυτά τα δύο. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η ανώτατη ευρωπαϊκή διοργάνωση και όλοι όσοι παίζουν ποδόσφαιρο, θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή. Και το Γιουρόπα Λιγκ είναι μία σημαντική διοργάνωση, αλλά με όλα αυτά θα ασχοληθούμε από τον Φλεβάρη και μετά» και προσέθεσε:  
 
«Ήταν μία μεγάλη νίκη της ομάδας μας. Αυτό αποδεικνύει ότι η ομάδα μας δεν αποτελείται από 11 παίκτες. Εχει τις λύσεις πάντα να προσπαθεί με πολλούς τρόπους να κερδίζει και να γυρίζει ένα ματς. Το δείξαμε και στο Μονπελιέ. Ξέρουμε τις δυνάμεις μας και πότε θα τις χρειαστούμε. Το σημαντικό είναι ότι πετύχαμε μία σημαντική νίκη».  
 
Στη συνέχεια σχολίασε τις δηλώσεις Βενγκέρ για το χαμένο πρώτο παιχνίδι με τη Σάλκε: «Συμφωνώ ότι δεν ήμασταν έτοιμοι με την Σάλκε για δύο λόγους. Ο πρώτος επειδή ξεκινάει αργά το πρωτάθλημα, οπότε δεν ήμασταν έτοιμοι επειδή δεν είχαμε παίξει πολλά ματς. Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με την αλλαγμένη ομάδα. Είχαμε πολλά νέα πρόσωπα και κάποιοι από τους παίκτες μας ήρθαν την τελευταία στιγμή, λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα».  
 
Όσο αφορά τις αλλαγές που έκανε στο παιχνίδι και άλλαξε τη ροή του επεσήμανε: «Εμείς προετοιμάζουμε μία δομή για το παιχνίδι μας και αυτό δεν έχει να κάνει με κάποιους παίκτες. Κατά τη διάρκεια ενός ματς το κάνουμε πιο επιθετικό ή λιγότερο επιθετικό. Έτσι όπως πήγαινε το ματς, αποφασίσαμε να βάλουμε πιο επιθετικούς παίκτες. Έπρεπε να ρισκάρουμε περισσότερο και να δώσουμε μεγαλύτερη δύναμη στην επίθεση. Αυτό είναι το σκεπτικό μας σε όλα τα ματς. Αυτό εξαρτάται πάντοτε πώς είναι το σκορ και από τις ανάγκες που έχει ο αγώνας εκείνη τη στιγμή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης