Ντεμπούτο Ρότσα με νίκη-βάλσαμο για τον Παναθηναϊκό επί του ΠΑΟΚ

Ντεμπούτο Ρότσα με νίκη-βάλσαμο για τον Παναθηναϊκό επί του ΠΑΟΚ

Ο Ζέκα ήρθε με δικό του γκολ (51’) να δείξει το δρόμο για το 2-0 επί του ΠΑΟΚ (με πέναλτι στο 84’ ο Βιτόλο το άλλο γκολ), που πιστοποιεί την αγωνιστική άνοδο των «πράσινων» στο απόλυτα επιτυχημένο ντεμπούτο του Χουάν Ρότσα.

Ντεμπούτο Ρότσα με νίκη-βάλσαμο για τον Παναθηναϊκό επί του ΠΑΟΚ
Δεν χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός για να δικαιωθεί ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, ο οποίος αποχαιρέτησε την Ελλάδα, δηλώνοντας βέβαιος πως είναι θέμα χρόνου να ανέβει το «τριφύλλι».

Λίγες μέρες μετά, ένας συμπατριώτης του, ο Ζέκα, ήρθε με δικό του γκολ (51’) να δείξει το δρόμο για το 2-0 επί του ΠΑΟΚ (με πέναλτι στο 84’ ο Βιτόλο το άλλο γκολ), που πιστοποιεί την αγωνιστική άνοδο των «πράσινων» στο απόλυτα επιτυχημένο ντεμπούτο του Χουάν Ρότσα.

Με δέκα και τερματοφύλακα τον Γιάννου -λόγω αποβολής του Χακόμπο- τελείωσαν το ματς οι Θεσσαλονικείς.

Κλείσιμο
Με έκδηλη όρεξη και πάθος στο παιχνίδι τους, οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήραν τους τρεις βαθμούς απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, δημιούργησαν αρκετές καλές στιγμές πέρα από το γκολ και σίγουρα δεν άφησαν τους φίλους τους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ απογοητευμένους ούτε από την προσπάθεια ούτε από την απόδοσή τους. Κορυφαίος ο Σισοκό, δικαιώνοντας τον Ρότσα και την έμπνευσή του να τον βάλει στον άξονα.

Μεγαλύτερες προσδοκίες και απαιτήσεις είχε δημιουργήσει η μέχρι σήμερα πορεία του ΠΑΟΚ, που μάλλον εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων, έχοντας ως μόνη δικαιολογία πως βρήκε έναν Παναθηναϊκό, που ελάχιστα έμοιαζε με εκείνον των προηγούμενων εβδομάδων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.sport-fm.gr/article/593977
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης