Ζαρντίμ: «Πρωταρχικός στόχος το πρωτάθλημα»

Ζαρντίμ: «Πρωταρχικός στόχος το πρωτάθλημα»

 «Εμείς έχουμε μία προοπτική, έχουμε έναν στόχο, να γινόμαστε όλο και καλύτεροι σε κάθε αγώνα», σημειώνει ο Πορτογάλος τεχνικός 

Ζαρντίμ: «Πρωταρχικός στόχος το πρωτάθλημα»
Πρωταρχικός στόχος για τον Ολυμπιακό παραμένει  η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος όπως επεσήμανε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ  και δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον μέχρι τώρα απολογισμό  ειδικά στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στην NOVA τόνισε :  
 
«Εμείς έχουμε μία προοπτική, έχουμε έναν στόχο, να γινόμαστε όλο και καλύτεροι σε κάθε αγώνα του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή πρέπει να παίξουμε ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι. Και αυτό το λέμε γιατί είναι ο αντίπαλος, μας κέρδισε πέρυσι μέσα στο γήπεδό μας. Οπότε πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι, απόλυτα έτοιμοι ώστε να μην κάνουμε τα ίδια λάθη που κάναμε πέρυσι, για να καταφέρουμε τον πρωταρχικό μας στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος» και προσέθεσε:  
Κλείσιμο
 
« Η Κέρκυρα είναι ένας αντίπαλος , ο οποίος έχει έμπειρους παίκτες. Είναι ένας αντίπαλος ο οποίος πιστεύουμε πως θα μας αντιμετωπίσει όπως οι περισσότερες ομάδες μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Θα παίξει αμυντικά και θα προσπαθήσει με κάποια αντεπίθεση να μας βλάψει. Σε γενικές γραμμές είναι ένας αντίπαλος ο οποίος θα προσπαθήσει να κερδίσει ότι μπορεί μέσα στο γήπεδό μας. Γι' αυτό εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην του επιτρέψουμε να μας κάνει κάποια ζημιά».  
 
Μιλώντας για τους Σιόβα και Παπάζογλου οι οποίοι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ κλήθηκαν να καλύψουν το κενό του Κοντρέρας και του Μανωλά επεσήμανε ο Ζαρντίμ:  

«Στην αρχή του πρωταθλήματος, όλοι μιλούσαν για τα προβλήματα που φαινόταν να έχει ο Ολυμπιακός στην άμυνα. Σε σχέση με τέσσερις μήνες πριν, αυτή τη στιγμή οι παίκτες αυτοί είναι πολύ πιο έτοιμοι. Στα παιχνίδια που κλήθηκαν να μας βοηθήσουν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Ενώ παλιότερα έπαιζαν σε μικρότερες ομάδες, πλέον μπορούν να σταθούν επάξια ακόμη και απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο».  
 
Τέλος αναφέρθηκε στο κρίσιμο παιχνίδι με την Σάλκε στη Γερμανία:  

«Αυτό που έχω πει και στους παίκτες είναι πως το πρωτάθλημα είναι ο πρωταρχικός στόχος του Ολυμπιακού. Και ο αγώνας του Σαββάτου είναι μία καλή ευκαιρία για εκείνους, αν παίξουν καλά να κερδίσουν μία θέση στην ομάδα μας στο μεγάλο παιχνίδι με την Σάλκε. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση, αν δεν το κάνουν, θ' αντικατασταθούν από κάποιον άλλον».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης