Φερέιρα: «Οι παίκτες μου να τα δώσουν όλα στο γήπεδο»

Φερέιρα: «Οι παίκτες μου να τα δώσουν όλα στο γήπεδο»

«Το να παίζεις σε ένα τέτοιο γήπεδο απέναντι στη Λάτσιο αποτελεί ένα κίνητρο»

Ληστεία σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη
Φερέιρα: «Οι παίκτες μου να τα δώσουν όλα στο γήπεδο»
Να χαρούν το αποψινό παιχνίδι με τη Λάτσιο και να τα δώσουν όλα  ζητάει ο  Ζεσουάλντο Φερέιρα από τους παίκτες του στο κυνήγι ενός καλού αποτελέσματος.

«Το να παίζεις σε ένα τέτοιο γήπεδο απέναντι στη Λάτσιο αποτελεί ένα κίνητρο. Η Λάτσιο είναι δυνατή ομάδα με έμπειρους παίκτες, τεχνικά καταρτισμένους και με πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ομως είμαστε εδώ για να χαρούν οι παίκτες μας αυτό το παιχνίδι. Κάτι το οποίο δεν συμβαίνει συχνά. Οπως λέω πάντα στους παίκτες μου, ήρθαμε να κάνουμε ένα καλό ματς. Ηρθε η στιγμή, λοιπόν, οι παίκτες μου να τα δώσουν όλα στο γήπεδο και να αντιμετωπίσουν τον αντίπαλο πρόσωπο με πρόσωπο».

Για τους παίκτες του  ο Πορτογάλος τόνισε:
Κλείσιμο

«Ετσι ήταν η κατάσταση δυστυχώς από την αρχή. Και εκτός από την προσθήκη νέων παικτών, πρέπει να μάθουμε να ζούμε και με τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν διάφοροι παίκτες. Από τα τέλη Ιουλίου που παίζαμε 3 ματς την εβδομάδα αυτό βοήθησε την ανάπτυξη της ομάδας και των παικτών. Ομως δημιουργεί και πολλά ρίσκα. Και η δουλειά που επιτελείται είναι διαφορετική από αυτή που κάνει όταν παίζει ένα ματς κάθε Κυριακή ή το πολύ δύο. Και θα έλεγα ότι όσο πιο πολύ οι παίκτες αποκτούν εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις τόσο συνηθίζουν και τόσο καλύτερα αποδίδουν σαν παίκτες.

Στον τελευταίο αγώνα έπαιξαν 8 Ελληνες παίκτες στην ομάδα, κάτι που θεωρώ πάρα πολύ καλό και επίσης έπαιξαν τρεις παίκτες νεαρής ηλικίας. Αρχίζουμε να μπαίνουμε σε μία νέα κατάσταση για το παρόν και το μέλλον».

 

Ο Φερέιρα ρωτήθηκε για την στήριξη  από τη διοίκηση της ομάδας αλλά και τι θα θεωρηθεί από εδώ και στο εξής επιτυχία μέχρι το τέλος της χρονιάς, με αφορμή το αυριανό ματς με τη Λάτσιο;

«Είναι αυτή ερώτηση για τη συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου; Θα σας απαντήσω, όμως. Θεωρώ ότι επιτυχία θα είναι  η ανάπτυξη της ομάδας, η ανάπτυξη νέων παικτών. Ομως η ιστορία και όλα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό δεν νομίζω ότι είναι πράγματα που πρέπει να τα συζητήσουμε εκτός Ελλάδος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης