ΠΑΟ: Κάτι παραπάνω από παιχνίδι οι αναμετρήσεις με Μάδεργουελ

ΠΑΟ: Κάτι παραπάνω από παιχνίδι οι αναμετρήσεις με Μάδεργουελ

Από την έκβασή των αγώνων εξαρτάται σε μεγάλο η βιωσιμότητα της ΠΑΕ...

ΠΑΟ: Κάτι παραπάνω από παιχνίδι οι αναμετρήσεις με Μάδεργουελ
Για τον Παναθηναϊκό οι αναμετρήσεις με τη Μάδεργουελ είναι πολύ πιο …σοβαρή υπόθεση από δύο απλά παιχνίδια. Από την έκβασή τους εξαρτάται σε μεγάλο-για να μην πούμε απόλυτα-η βιωσιμότητα της ΠΑΕ. 

Ενδεχόμενη πρόκριση θα αποφέρει στο σύλλογο μίνιμουμ 6 εκατ. ευρώ της παρουσίας στους ομίλους του Europa League, χρήματα που θα αποτελέσουν βάλσαμο για τις οικονομικές πληγές της ομάδας. 

Παράλληλα θα διατηρηθεί «ζωντανό» το όνειρο της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, που μπορούν να …λύσουν το πρόβλημα του «τριφυλλιού». Αντιθέτως, ενδεχόμενος διπλός αποκλεισμός από την Ευρώπη, όπως συνέβη πέρυσι, θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα στην ΠΑΕ και μπορεί να καταστρέψει ολόκληρη τη σεζόν. Κι όχι μόνο… 
Κλείσιμο

Όλοι στις τάξεις της ομάδας έχουν πλήρη επίγνωση της κρισιμότητας των προσεχών αγώνων. Ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να περάσει από την πρωινή προπόνηση στην Παιανία, με σκοπό όχι να φορτώσει με άγχος την ομάδα, αλλά να υπενθυμίσει τη σημασία της πρόκρισης και να εκφράσει την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας. Μαζί με τον Δημήτρη Γόντικα θα αναχωρήσουν αύριο για τη Γλασκώβη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. 

Διαβάστε περισσότερα από το sport-fm.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης