Βαλβέρδε: «Προετοιμασμένοι, ακόμα και για πολύ κρύο»

Βαλβέρδε: «Προετοιμασμένοι, ακόμα και για πολύ κρύο»

«Είναι επικίνδυνη ομάδα και θα είναι δύσκολο το παιχνίδι», δηλώνει ο ισπανός κόουτς

Βαλβέρδε: «Προετοιμασμένοι, ακόμα και για πολύ κρύο»
Προετοιμασμένοι για όλα είναι στον Ολυμπιακό  εν όψει του αγώνα με τη Ρούμπιν  στην παγωμένη Μόσχα.

«Θα περιμένουμε να δούμε το απόγευμα της Τρίτης, πως θα είναι ο καιρός. Εμείς πάντως είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, ακόμα και για πολύ κρύο» δήλωσε ο Βαλβέρδε. Αναφερόμενος στη Ρούμπιν η οποία δεν έχει επίσημη δραστηριότητα επεσήμανε:

«Με ανησυχεί γιατί η Ρούμπιν είναι μία  ομάδα συμπαγής με πολύ δυνατή άμυνα. Επίσης εμείς κουραζόμαστε γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια, πολλές υποχρεώσεις, ενώ εκείνοι όχι, αφού έχουν να παίξουν μόνο τα φιλικά τους παιχνίδια».
Κλείσιμο

Η Ρούμπιν  έχει τέσσερα παιχνίδια, τέσσερις ισοπαλίες  με ελληνικές ομάδες.Ο Ισπανόςκόουτς τόνισε:

«Αυτό έχει γίνει πριν από πολλά χρόνια. Ισως είναι μακριά για να βγάλουμε συμπεράσματα. Σε παιχνίδια ρωσικών με ελληνικές ομάδες αρκετές είναι οι ισοπαλίες, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο για εμάς. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, με αρκετά χρήματα και καλούς παίκτες. Είναι επικίνδυνη ομάδα και θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Απ' ό,τι θυμάμαι, στην ισοπαλία που είχε φέρει με τον ΠΑΟΚ η Ρούμπιν αγωνιζόταν με δέκα παίκτες για αρκετή ώρα» και προσέθεσε για τους Μιραλάς και Μανιάτη:

«Πιστεύουμε πως ναι, είναι έτοιμοι να παίξουν. Εμείς, όμως, παίρνουμε 20 παίκτες μαζί μας γιατί αύριο έχουμε μία  τελευταία προπόνηση που θα γίνει  στη Ρωσία και δεν ξέρουμε  τι θα γίνει».
 

Από τη μία πλευρά υπάρχουν οι τραυματισμοί των Μιραλάς, Μανιάτη. Από την άλλη οι συνθήκες στη Ρωσία. Ηταν ένας συνδυασμός που οδήγησε τον Βαλβέρδε στην απόφαση να πάρει στη Ρωσία 20 παίκτες για να έχει επιλογές και όχι 18. Νέα πρόσωπα συγκριτικά με τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ είναι οι Φετφατζίδης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης. Στην αποστολή μετέχουν οι Κάρολ, Μέγερι, Τοροσίδης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Καζίμ Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Μιραλάς, Πάντελιτς, Τζεμπούρ. Εκτός έμειναν Παπαδόπουλος, Ντιόγο, ο Φέισα που μπορεί να παίξει με τον Πανιώνιο και οι Δασκαλάκης, Μόνχε, που δεν είναι στη λίστα της ΟΥΕΦΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης