Στον τελικό του 4ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπάσκετ αστυνομικών γυναικών η Ελλάδα

Στον τελικό του 4ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπάσκετ αστυνομικών γυναικών η Ελλάδα

Αύριο, Παρασκευή, ο τελικός με τη Γαλλία

basket_gynaikes_police
Στον τελικό του 4ου Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης αστυνομικών γυναικών προκρίθηκε η Ελλάδα, κερδίζοντας στον ημιτελικό το Βέλγιο με 63-52 στην Κρήτη. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια σημαντική διάκριση, καθώς η ελληνική ομάδα μετράει πλέον τέσσερις διοργανώσεις με ισάριθμα μετάλλια.

Από το πρώτο δεκάλεπτο η Ελλάδα προηγήθηκε στο σκορ και με τη διαφορά να φτάνει έως και τους 14 πόντους, κατέκτησε δίκαια το εισιτήριο για τον τελικό του 4ου Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ αστυνομικών γυναικών.

Στον τελικό η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (24/5, 12:30) στο κλειστό «Δυο Αοράκια» του Ηρακλείου τη Γαλλία, σε μία επανάληψη του τελικού του 2017 στο La Rochelle. Το Βέλγιο θα παλέψει με τη Σλοβακία στον μικρό τελικό της διοργάνωσης για το χάλκινο μετάλλιο.

Ελλάδα: (Νικολαΐδου) Μπενέκη 10, Μουτάφη 4, Παναιωτίδου, Χαιριστανίδου 22, Βαλέκα 2, Μπαράκου, Νικολαϊδου Κ, Χαρίση 13, Στακιά, Παπαγεωργίου 6, Μπέτκα 6, Καραβασίλη.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαγνησία - Θρίλερ δίχως τέλος στον Πτελεό: Άφαντος από τις 23 Απριλίου ο Γιάννης Καραμπάτσης - Η κληρονομιά και η έκκληση της οικογένειας

Ισπανία: Βασιλιάς Φελίπε και Λετίθια - Νέες αποκαλύψεις για τον... fake γάμο και τις εξωσυζυγικές σχέσεις τους

Μίκαελ Σουμάχερ: Αποζημίωση 200.000 ευρώ στην οικογένειά του για ψεύτικη συνέντευξη μέσω AI
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης