Τραγικό θάνατο από τα χέρια της μητέρας του βρήκε ένα 6χρονο κωφάλαλο αγόρι στην Ινδία με την 32χρονη γυναίκα να το πετάει σε ποτάμι γεμάτο με κροκόδειλους. Η ίδια, δε, μετά τη σύλληψή της κατηγορεί τον 27χρονο σύζυγό της και πατέρα του παιδιού ότι ήταν αυτός που την υποχρέωσε να το κάνει.
Σύμφωνα με τους Times of India, η βάρβαρη δολοφονία έγινε μετά από καβγά που είχαν η 32χρονη Σαβίτρι Κουμάρ με τον 27χρονο Ραβί Κουμάρ, ο οποίος, κατά την ίδια, της ζήτησε επανειλημμένα «πέτα το παιδί».
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 27χρονος διαφωνούσε με την απόφαση της 32χρονης να γεννήσει τον 2χρονο Βίνοντ.
Ο τελευταίος και μοιραίος για το αγόρι καβγάς σημειώθηκε την Κυριακή, με την 32χρονη «εκνευρισμένη» να πετάει το παιδί στο ποτάμι με τους κροκόδειλους.
«Φταίει ο σύζυγός μου. Μου έλεγε συνέχεια να αφήσω το παιδί να πεθάνει και ότι το μόνο που κάνει το παιδί είναι να τρώει. Αφού μου το έλεγε συνέχεια, πόσο να αντέξω ακόμα;» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 32χρονη μετά τη σύλληψή της.
O 6χρονος Βίνοντ
Η 32χρονη μητέρα που έριξε το αγόρι στο ποτάμι με τους κροκόδειλους
Κλείσιμο
Η σορός του μικρού Βίνοντ εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής με δαγκώματα σε όλο του το κορμί ενώ του έλειπε το ένα χέρι, ένδειξη, σύμφωνα με τους αστυνομικούς ότι είχε δεχθεί επίθεση από κροκόδειλους.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.