Ολυμπιακός: Ο Σίνα επέλεξε να εκπροσωπήσει την Εθνική Αλβανίας

Ολυμπιακός: Ο Σίνα επέλεξε να εκπροσωπήσει την Εθνική Αλβανίας

Ο «κέρβερος» της Κ19 του Ολυμπιακού, Άντζελο Σίνα αποφάσισε να εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα της Αλβανίας και αναμένεται να κληθεί από τις ελπίδες των γειτόνων

sina_
Την εθνική ομάδα της Αλβανίας αποφάσισε να εκπροσωπήσει ο «κέρβερος» της Κ19 του Ολυμπιακού, Άντζελο Σίνα. Ο τερματοφύλακας της ομάδας των ηρώων των «ερυθρολεύκων» που έφτασε στην κατάκτηση του Youth League θα φορέσει τα χρώματα της Αλβανίας, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα της χώρας.

Η «Panorama Sport» τονίζει ότι ο προπονητής των ελπίδων της Αλβανίας, Αλμπάν Μπούσι, έχει ήδη επικοινωνήσει με τον 20χρονο τερματοφύλακα και του έχει μιλήσει για την πρόθεση του να τον έχει στις ερχόμενες κλήσεις του. Ο Σίνα αναμένεται λοιπόν να βρεθεί στις κλήσεις των Αλβανών στα ερχόμενα παιχνίδια της Κ21 της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι να αγωνιστεί με την ανδρική ομάδα, ο Σίνα θα έχει το δικαίωμα να αλλάξει εθνική ομάδα και να επιλέξει την Ελλάδα εφόσον αλλάξει τη γνώμη του στο μέλλον. Για την ώρα ωστόσο φαίνεται πως θα αγωνιστεί με τις ελπίδες της Αλβανίας, καθώς στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο νεαρός τερματοφύλακας έχει ενημερώσει και τον ατζέντη του για την απόφαση που έχει πάρει.
Κλείσιμο


ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr




Ειδήσεις σήμερα:

Κατήγγειλε τον σύντροφό της για εκδικητική πορνογραφία στα Χανιά - Συνελήφθη ο 43χρονος


Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ


Ξεσπά ο γιος της 72χρονης στη Βούλα: Οι μηχανές έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα - Η πρώτη έριξε κάτω τη μητέρα μου, η δεύτερη την χτύπησε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης