Μεντιλίμπαρ μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά: «Θέλουμε να πάμε στον τελικό»

Μεντιλίμπαρ μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά: «Θέλουμε να πάμε στον τελικό»

Ο Βάσκος προπονητής των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στον αγώνα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε αλλά και στον στόχο του τίτλου - Δείτε τι δήλωσαν Μασούρας, Τζολάκης και Κάρμο

MixCollage-19-Apr-2024-02-14-AM-9045
Ο Ολυμπιακός πήρε μία ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στην επιτυχία των Πειραιωτών.

Ο Ισπανός προπονητής αναφέρθηκε στα συναισθήματά του, στην προσπάθεια των παικτών του αλλά και τον στόχο του τελικού.

«Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματά μας. Σήμερα υποφέραμε, δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης και ξέραμε ότι έπρεπε να αντέξουμε. Τα καταφέραμε και τώρα είμαστε ανακουφισμένοι κι έτοιμοι να συνεχίσουμε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nm482f3n5d)
Κλείσιμο


Πραγματικά προσπαθήσαμε πολύ. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί δεχτήκαμε γκολ μόλις στο 11′. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, είχαμε ευκαιρίες να το κάνουμε, αλλά δεν το πετύχαμε. Τελικά καταφέραμε να προκριθούμε με δύο εύστοχα πέναλτι μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τώρα ακολουθούν δύο παιχνίδια με την Άστον Βίλα, για τα οποία πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Είναι αλήθεια πως δεν συνηθίζεται να αλλάζει ο τερματοφύλακας. Έχω πάρει κάποιες τέτοιες αποφάσεις, ειδικά όταν βλέπεις κάποιον που προπονείται πάρα πολύ καλά. Ο Τζολάκης δουλεύει πάρα πολύ καλά και πρέπει να συνεχίσει έτσι. Το ίδιο και ο Πασχαλάκης, και θα πάρει κι ο ίδιος τις ευκαιρίες του.

Ήθελα να αμυνθούμε λίγο πιο ψηλά. Μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο να βγάζεις έναν επιθετικό για να βάλεις ένα αμυντικό μέσο, αλλά αυτό θέλαμε να κάνουμε. Να ανεβάσουμε την γραμμή της άμυνάς μας ώστε να πιέσουμε ακόμη πιο ψηλά.

Με όλο το σεβασμό προς την Άστον Βίλα, εδώ που φτάσαμε θέλουμε να πάμε στο τελικό. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά έχουμε πίστη στην ομάδα μας, νιώθουμε καλά και θα παίξουμε αυτά τα δύο παιχνίδια κι ελπίζουμε να πάμε στο τελικό».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nmf1xgdygp)


Μασούρας: «Γράψαμε ιστορία, είναι δικαίωση για εμάς»

Ο Ολυμπιακός πέταξε έξω τη Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι και πήρε μια μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League με τον Γιώργο Μασούρα να αναφέρει στην Cosmote TV:

«Είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε καταφέρει. Μετά από πολύ προσπάθεια και πολλά χρόνια που παλεύαμε, είναι δικαίωση για εμάς. Κάθε φορά συνέβαινε κάτι και δεν καταφέρναμε να φτάσουμε ψηλά. Σήμερα γράψαμε ιστορία απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο σε μία δύσκολη έδρα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nm5wjagvy1)


Τζολάκης: «Πριν τα πέναλτι μου έδωσε ο πατέρας μου ενα φυλαχτό»

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μίλησε για την πρόκριση στα ημιτελικά, τη διαδικασία των πέναλτι, αλλά και στη σημασία που είχε για εκείνον ότι ο πατέρας του που βρίσκονταν στην Κωνσταντινούπολη του έδωσε ένα φυλαχτό πριν ξεκινήσει η «ρώσικη ρουλέτα» από τα 11 βήματα.

Ο Έλληνας πορτιέρε που απέκρουσε τρία πέναλτι στην αντίστοιχη ψυχοφθόρο διαδικασία μίλησε στην Cosmote TV για την πρόκριση στην επόμενη φάση και στάθηκσε το ότι ο πατέρας του που ήταν στην Κωνσταντινούπολη που έδωσε ένα φυλαχτό, πριν ξεκινήσει η «ρώσικη ρουλέτα».

«Είχαμε κάνει ανάλυση με τους προπονητές. Κάποια στιγμή ειναι και το feeling. Πρέπει εκείνη την ώρα να επιλέξεις τη σωστή γωνία και να δικαιωθείς.

Πριν τα πέναλτι μου έδωσε ο πατέρας μου ενα φυλαχτό και τον ευχαριστώ δημόσια που με ακολούθησε απόψε εδώ.

Πηγαίνουμε βήμα-βήμα, κοιτάμε πρωτα το πρωτάθλημα και το ματς της Κυριακής. Ωστόσο ναι, Το ονειρευόμαστε το τρόπαιο, γιατί όχι;»

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nliwcug169)


Κάρμο: «Δείξαμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε»

Ο στόπερ του Ολυμπιακού, Νταβίντ Κάρμο μετά τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League τόνισε ότι πίστευε πως οι ερυθρόλευκοι μπορούν να φτάσουν ψηλά στην Ευρώπη.
Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρμο μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League επί της Φενέρ:

«Είμαστε ευτυχισμένοι δείξαμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε. Παίξαμε πολύ καλά και πήραμε την πρόκριση. Αντέξαμε. Η Φενέρ είναι εξαιρετική ομάδα και μας πίεσε πολύ όμως αντέξαμε μέχρι το τέλος για να προκριθούμε.

Ήξερα πως παίζουμε στην Ευρώπη και πως μπορούσαμε να πάμε ψηλά. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου έχει δώσει δίνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο για την ομάδα. Δε γίνεται να μη σκέφτεσαι τον τελικό. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για τα παιχνίδια με την Άστον Βίλα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nlox34s1sx)


Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Επτά ερωτήσεις και απαντήσεις για τη γρίπη των πτηνών – Τι ανησυχεί τους ειδικούς, τι πρέπει να προσέχουμε

Χαμάς: Φρικιαστικό βίντεο - Ο πατέρας του μικρότερου ομήρου της οργάνωσης καλυμμένος με αίμα δέχεται άγριο ξύλο

Καιρός: Χάρτες με τις περιοχές που θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία - Πού υπάρχει κίνδυνος για πλημμύρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης